"TAŞLAR YERİNE OTURMUŞ"

"Beşiktaş'ı seyrettiğimizde muvaffak bir takım görüyoruz. Oynadıkları maçlarda da muvaffaklar. Transferleri de başarılı. Galip gelmesini bilen bir takım görüntüsü var. Harçla yapılmış gibi çok büyük sıkıntı olmazsa taşlar çok iyi yerine oturmuş Beşiktaş'ta"

"GHEZZAL - TEIXEIRA - BATSHUAYI"

"Zerafet açısından Ghezzal yalnız kalmayacak. Teixeira ile birlikte çok iyi olacaklar belli. Batshuayi ile birlikte de çok iyi olacaklar. Oyun zekaları çok yüksek oyuncular bunlar. Bu durum Beşiktaş'a çok iyi yansıyacaktır"

"DALMALARI OLUR BÖYLE"

"Salih benim eski oyuncum. U18'den beri çalışıyoruz Salih'le. Onun oyun içinde dalmaları olur böyle. Sarı kartı varken, bana göre ilk sarısı ağırdı ama fark ederek ikinciyi görmemesi lazımdı. Diğer oyuncular 1 kişi fazla oynayarak eksikliği giderdiler"

"FARIOLI, İŞİNİ KOLAYLAŞTIRDI"

"Farioli'nin Erhun'u çıkarması Beşiktaş'ın işini kolaylaştırdı. Ahmed Musa'nın da çıkmasını ben anlamadım"

"BU COŞKU, HEP DEVAM EDER"

"Karagümrük'ün bir anlayışı var. Beşiktaş'ın takım olgusu var. İyi bir maç izledik ve Beşiktaş'ın bu coşkusunun sezon sonuna kadar süreceğini düşünüyorum"

"BEŞİKTAŞ GEÇEN YILIN ÜSTÜNDE"

"Geçen yılın üzerine kadro kalitesi olarak koydular. Nokta transferler yaptılar. Zaman içerisinde uyumları arttıkça, hocalarını anladıkça, oyun planını ezberledikçe yeniler daha iyi olacaklardır."

"YABANCI KURALI ZATEN YANLIŞ"

"Yabancı kuralı zaten yanlış, uygulamasında da çok yanlışlık var"

"TARİHİN EN İYİLERİNDEN BİRİ OLACAK"

"Bana göre Beşiktaş tarihinde en iyi golcülerden biri olacak. Gomez'den de iyi, Aboubakar'dan da iyi bana göre. Daha geriye gidersek bana kadar gelecek konu. Ferdinand'ın topu daha iyi kullananı."

Duhuliye.com