Beşiktaş'ın sezon başında Chelsea'den kiraladığı ve 6 Süper Lig maçında 3 gol, 1 asistle öne çıkan Michy Batshuayi'nin performansı teknik heyet ve yönetimde memnuniyetle karşılandı. 

Özellikle direkt skor katkısının yanında hücum hattındaki hareketliliği, takım arkadaşlarını pozisyona sokması ve pas trafiğinde kalitesini belli etmesi sonrasında siyah beyazlılar, Belçikalı yıldızın takımda kalması adına çalışmalar yürütecek. 

28 yaşındaki futbolcunun Avrupa'da önemli bir piyasasının olması, Kartal'da "Yoksa sonu Gomez gibi mi olacak?" sorularına neden oldu. 

Alman futbolcu, 2015'te geldiği Beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük katkı sağlarken, ardından bir sonraki sezon Kartal'da kalmamış ve Fiorentina'dan Wolfsburg'a satılmıştı. 

SON DURUM NE?

Batshuayi, mevcut durumda Chelsea menajeri Tuchel'in planları arasında yer almıyor. Son olarak 115 milyon Euro'ya Lukaku'yu alan, öncesinde de Werner için 55 milyon Euro ödeyen Maviler'de Michy Batshuayi'nin bu sezondan sonra da 1 yıllık sözleşmesi kalacak.

Siyah beyazlıların bu durumda tecrübeli futbolcunun performansını sezon sonuna kadar sürdürmesi halinde Batshuayi'nin bonservisi için girişimde bulunacak. 

Beşiktaş Yönetimi, Ghezzal'de olduğu gibi bu futbolcuyu da kabul edilebilir bir rakama bonservisle kadrosuna katabilir. Batsman lakaplı oyuncunun geldiği günden bu yana taraftar tarafından gördüğü ilgi ve sevgi de Beşiktaş-Batshuayi birlikteliğinin geleceği için önemli bir adım olarak öne çıkıyor. 

Duhuliye.com / ÖZEL HABER