İşte Özen’in yaptığı açıklamalar:

-İLHAN MANSIZ’I YEDEK KULÜBESİNDE GÖRMÜYORUM, GUTI’Yİ…-

“Şenol Güneş ve kurmayları kim? Ben İlhan Mansız’ı yedek kulübesinde görmüyorum. Guti’yi de her zaman görmüyorum. Yani kemik gibi bir antrenör ekibi hissedemedim. Ben Şenol Güneş’i görüyorum. Mutlaka Şenol hocanın tercihidir ama görev bölümü, işi biraz hafifletmek, bazı konulara daha fazla zaman ayırabilmek için bazı görevleri antrenör ekibindeki diğer arkadaşlara vermek daha doğru olabilir”

-BAZI ŞEYLERİ 18 YAŞINDAKİ ÇAYLAK GİBİ YAPIYOR-

“Güven devam edebilir. Love varsa oynaması gerekenin o olduğunu düşünüyorum. İkili olarak düşünüyorsa caydırıcı ikili olabilir. Güven çok hareketli çok dolaşan bir oyuncu. Love, yeteneğinin çok altında oynuyor. Çünkü kendisine güvenilmediğini hissetmiş. O kadar zorlama vuruşları ve tercih hataları var ki bazı şeyleri 18 yaşındaki çaylak gibi yapıyor. Hep ispata ihtiyacı varmış gibi bir tavrı var. Neyi ispat edeceksin? Geçmişte 300 tane golün var. Titrek olmasının bir sebebi bu.”

-BEŞİKTAŞ’IN ONA DÖNMESİ GEREK-

“Beşiktaş’ı farklı yapan bu deneyimli kadronun bütün becerilerini ortaya koymasını sağlayan bir oyun var. Beşiktaş, sahanın her bölgesinde kompakt oynardı. Stoperleri ile santraforları arasındaki mesafe dar olurdu, çünkü becerisi olan bir takım. Birlikte santim santim rakip kaleye yaklaşıp orada da kompakt oynayarak üretmeye çalışır. Atağı bitiremediği yerde çok çabuk topu geri alarak atağa devam edebilirdi. Beşiktaş’ın ona dönmesi gerektiğini düşünüyorum.”

Haber Kaynağı: HABER1903