Kişisel Gelişim ve Liderlik alanında dünyadaki önemli uzmanlardan Robin Sharma; “İnsan, beklentisi kadar umutludur. Formül: Sıfır beklenti, sonsuz mutluluk “ der.

Beşiktaş’lı Genel Kurul Üyeleri, Serdar Bilgili dönemiyle birlikte topyekun bir yenilenme hareketine giriştiler. Yenilenmek iyiydi ama geçmişi unutup, geçmiş dönem ile ilgili tüm Beşiktaş’ı var eden, Beşiktaş’ı diğer tüm kulüp taraflarının veya kulüp tutmayanların dahil herkesin gönlünde taht kurmasına neden olan değerlerinde unutulması ile zaman içinde dozu artan bir dejenere sürecine girildi.

Bu süreç Beşiktaş’ı bugün içinde bulunduğumuz mali ve maddi tabloyu yaşanmasının ana sebebi oldu.

Bugüne baktığımızda, Beşiktaş’ın Başkan ve yönetimden beklentimiz; 2000 yılı öncesinin iyice incelenmesi  ve o dönemler nasıl yönetilmiş ise onun uygulanmasıdır.

Eski yönetim, sürekli yeni yönetimi suçluyor hatta çoğu zaman belge de sunuyor. Beşiktaş camiası doğruları bilmeyi hak ediyor, bu doğrular için haber siteleri, gazeteciler mesleki ahlak doğrultusunda çalışıyorlar. Şimdi kalkıp tüm hesabı gazetecilere, haber sitelerine kesmek yerine, kim suçluysa delilleri ile ortaya çıkarmak ve o suçlunun hukuki anlamda cezasının verilmesi için gerekli doğru yolu takip etmek en doğru iş olacaktır.

Seçimi kazanmadan evvel verilen sözler tutulduğu an camia neyin ne olduğunu öğrenir bu şekilde zararı Beşiktaş görüyor

Bir önceki yönetim ne yapmıştı? doğruları söyleyen divan başkanına ceza vermişti, bildiğimiz kadarı ile divan başkanı davayı kazandı.

Eski divan başkanına ceza vermişlerdi, haklı olduğu davayı kazanmış olmasına rağmen ama bugün o sahte üyeler hala duruyor maalesef bir önceki yönetim durması için çaba sarf ediyordu, doğruların açığa çıkması için enerjiyi buralara harcayıp, haber siteleri  ve gazetecileri rahat bırakmalı ki! doğrular ortaya çıksın.

O zaman, zaten kimseyi susturmaya gerek kalmaz otomatikman kim suçlu ise susar eminim ki! bir çok kongre üyesi de sizlerden bunu bekliyor.