Gazeteci Fatih Doğan, TRT Spor’da katıldığı programda Beşiktaş gündemini değerlendirdi.
Fatih Doğan yaptığı açıklamada, “Serdal Adalı ve yönetimi, ara transfer döneminde yaşanan tepkilerin sorumlusunu dışarıda aramasın. Beklentileri kendileri yükseltti; ne medya ne de sosyal medya bunun sorumlusu. Sergen Yalçın devre arasında transferler yapacağız demedi mi? Asbaşkan Murat Kılıç, devre arası kampına iki transfer katılacak demedi mi? Hani nerede? Siz bu açıklamaları yaparsanız herkesi beklenti içine sokarsınız. Ya konuşmayacaksınız ya da o transferleri getireceksiniz. Başkanla konuştum, bana ‘Transfer döneminin başında kimse alınmaz, yüksek fiyat çekerler. Sonlara doğru fiyat düşer. Fenerbahçe, Guendouzi’yi yazın alsa 30 milyon vermezdi, yarı fiyatına alırdı’ dedi.” ifadelerini kullandı.
duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (35)
Anca cek-cak, icraat koca bir sıfır. Bi de bu adi sani duyulmamış, Beşiktaş sayesinde reklam yapan yonetici tipleri var ya, ayar oluyorum. Para ver desen, sağır taklidi yapıyorlar
Bu kadar dersine çalışmamış bir yönetim olamazzzzzzz. Sadece konuşsun. Sıfır elde var sıfır sıfır sıfır
Beklentiyi düşürün sn adalı bjk için zaten tek hedef türkiye kupası yüksek maliyetli futbolcular alınacağına sezon sonu fiyatı daha uygun daha çok alternatif olan transfwrler yaplılır yeterki sergen yalçını ikna edin eldekilerin, genç yıldızların seviyelerini en üst seviyeye çıkarın yeter paraları çarçur etmeyin artık
Sergen bu futbolcularla ne yapsın? Sergen hocaya sabir diliyorum
BAŞKAN VE YÖNETİM O KADAR ÇOK BİLİYORDU MADEM YAZ TRANSFER DÖNEMİNDE GUENDOUZİ'Yİ NEDEN TRANSFER ETMEDİLER ACABA TRANSFERDE KENDİLERİNE KİM ENGEL OLDU ACABA? BUNU BİR AÇIKLASINLAR DA GÖRELİM BAKALIM🙅♂️
Transfer yapamadığı gibi yapana da ukelalğk yapıyor. Bari şunu yapma. Tam züğürt tesellisi. Elimizdekileri değerlendiririz de geç. Ama illa ki transfer uzmanı havalarında.
suç taraftarda çok yüz verdi. şımarttı .oynasınlar her maçı 3 Bin kişiye. göreyim o yönetimi..
Transfer yapın diye diye öldük transfer filan yapmayın bırakın gidin artık yeter canımıza doyurdunuz cümle aleme rezil ettiniz bizi adı yönetici yönetimdeyim diye kas kas kasılıyorlar ellerini katiyen ceplerine gitmiyor isim yapmak için boşluğu doldurmuşlar içi boş yönetim ordusu bulunduğunuz yeri işgal etmeyin gereğini yapın
İstifa niye etmiyorlar kaç aydır yazıyorum beni beşiktaş düşmanı ilan ettilerdi adalı ve ekibi beşiktaşı belirsizliğe sevk ettiler proje birşey niye aday oluyorsunuz ümit veriyor hamaset üretiyorsunuz masa başı konuşmalarıyla beşiktaş düzelmez olan taraftara oluyor adalı ekibiyle istifa etmelidir
Tam olarak öyle açiklamalari olmadi! Yalan haber yazmayin! Bütçeye uygun direk ilk 11 oyuncusu alacagiz dediler. Olmazsa almayacagiz dediler! Rakiplerin yildiz transferleri, taraftari dahada sabirlastirip yüksek beklenti içine sokuyor. Rahat birakin yönetimi! Çok biliyorsaniz siz geçin yönetin!
Serkan ile Sergen işi bitiremiyorlar. Devreye Serdal ve Ede ikilisi girecek. İlk etapta 3 oyuncu gelecek. Sonra da iki oyuncu daha gelecek.
Ben sorumluluğu üstüme alıyorum. Ben sabah akşam Duhuliyede trollük yaparak BJK’yi karıştırdım ve öz eleştiri yapmak istiyorum. Bundan sonra vallah yapmican böyle şeyler, BJK’yi ben karıştırdım, ben batırdım. Vicdan azabı çekiyorum. Hesap vermeye de hazırım. Numaraınızı bırakırsanız hepinizde tek tek öz mesajı göndermeye razıyım.
Beceriksizlik diz boyu lafa gelince mangalda kül yok icraata gelince ortada kimse yok plannyok hiçbirşey yok.git kulüplerden zorunlu olmayan opsiyonla eksiklerini al sezonu bitir gelecek sezon asıl transferini yap ama sizde o potansiyel de yok futbolcu ağıda yok.agbadudan başka stoper yok dünyada pitondan başka sol bek yok plansız olursan böyle olur işte.
Transfer olsa değişen ne.olacak ki ? GS de FB de elit oldular , adamlar kafadan 1-0 ondeler
Wolves premier ligte düştü ve ekonomik kriz yaşıyor öyle olduğu halde Agbadou transferinde aldığı fiyat olan 15 milyon avrodan geri adım atmıyor.Kulüp yönetimi budur,Bir zamanlar renkliler oyuncu harcama fabrikası oldukları için futbolcular daha düşük tekliflere rağmen Beşiktaş'ı tercih ederdi.Son 3-4 yildir harcadığımız oyuncu ve td'ler ile yerlerini aldık.Bugün Alman 2.lig topçusu üstelik 2 milyon avro maaşa rağmen kulübünde kalmak istiyor.Seviyemiz o kadar yüksek yani..
Bu adam transfer yapamaz yaptığı zamanlarda Demirören baskandi onun kanatları altında ötüyordu
KOSKOCA BEŞİKTAŞ KİMLERİN ELİNDE NE HALE GELDİ SONRA YAYINCI KURULUŞA HAKEMLERE FEDERASYONA CART CURT EDİYORUZ RAKİPLERİN KADAR GÜÇLÜ OLMADIĞINI HERKES BİLİYOR ADAMLARIN KADROSU BİZİM KADRO DEĞERİMİZİN İKİ KATI SPONSOR GELİRLERİ İKİ KATI TRANSFER LİMİTLERİ İKİ KATI BU KÖTÜ YÖNETİMLER YÜZÜNDEN BU HALE GELDİ
Bize sezon başı sol kanat lazımdı Adanalı serdal ne dedi bütçemizin sınırı yok en iyi sol kanadı alacağız sonuç transferin son günü aldığı jota.Böyle başkan olmaz bu adanaspora bile başkan olamaz
Söylenenler ile yapılanlar hep tezat ! Başkan, kongreden önce "Beşiktaş'ın eksiklerini biliyoruz, gerekeni yapacağız" dedi, ilk transfer döneminde G.Amerika'dan sol açık ile alakası olmayan iki genç getirdi ve o dönem yine sol açık almadı. "Masuaku takımda kalacak" dedi, Masuaku'yu gönderip Jurasek ve Rıdvan'ı aldı. Benfica ile yapılan Gedson'un yarı bonservis pazarlıklarında Benfica 10 milyondan aşağı inmeyince, "gerekirse Gedson'u hiç bir yere göndermeyiz sözleşme sonuna kadar bizde oynar" dedi ama ilk gelen teklifte Benfica'ya 10 milyon ödeyip Gedson'u gönderdi, hem de Gedson için çok ucuz sayılacak fiyata ! Kaliteli bir sağ bek almak için uğraşıp sonunda, bonservisi olmayan ve özür dileyen Osayi'yi almadı, basına iki kez uçak saati açıklaması yapılan ve yine bonservisi olmayan Parker'ı da alamadı ve Kayseri'den alınan Onur'u gönderip yine Kayseri'den Gökhan Sazdağı'nı 1,5 milyon bonservisle aldılar, Gökhan da sürekli rakip forvetlere asist yapıp duruyor. Hem Amir'i, Hem Muçi'yi hem Mario'yu gönderip Rafa krizi sonrası orta sahayı bomboş bıraktılar. Rafa krizi ilk yansıdığında, Tv'de kendisine sorulan soruda "benim de kulağıma geldi böyle şeyler" diyerek çok çok garip bir cevap verdi, Rafa krizi "çığ" oldu, şimdi artık çözülemez durumda. Son 3 seçimdir kazanmanı çok istediğim Başkan'ım, tam bir şok ve hayal kırıklığı içindeyiz ! Artık nasıl inanalım, nasıl güvenelim ? Bu arada takımda hala sol açık yok ! Bir de, kaleci sorunumuz da var artık !
Beyler ne beklentisi, bekleyen kim... Transfer yapmıyoruz ile transfer yapamıyoruz arasında ki farkı biliyoruz transfer yapamadığınızı da çok iyi biliyoruz.. haa yaparsınız anca brezilya ikinci veya üçüncü liginden..AROYYO - RICARDO Gibi..
Kuyruklu Yalan..Sezon sonuna bırakırsan yarı fiyatına alırmışsın devre arası iki katıymış..O zaman klübü zengin edecek formülü buldum,yazın alıp devre arası satıyoruz;) Mantıklı geldi mi gelmedi di mi..Eh öyle işte..
siz en iyisi onana yi geri cagirin. millete de soz birakmayin. Onana yeter
bu sene zaten gitti ara dönem bence transfewr yapılmamamlı
İnsanları beklentiye sokuyorsunuz sonra fiyasko
KALİTESİ ORTADA, TEKNİK MEZİYETLERİ OLAN KENDİNİ ISPATLAMIŞ BİR FUTBOLCUYU 3 VEYA 5 MİLYON EUROLARA ALAMASSIN....TRANSFERLER ÖNCELİKLE MADDİ OLARAK GÜÇ VE İDARE İSTER...AYRICA GİZLİLİK VE TAKİPTE GEREKTİRİR...AMA BU MEZİYETLER BİR KLÜPTE YOKSA YAPACAK HİÇ BİR ŞEY YOK DEMEKTİR...
Hiç kimse telaşlanmasın transfer yapılmaması kulübün menfaatine, bunu bilincli yapıyorlarsa tebrik ediyorum kulüp öz sermayesi ile bundan sonraki sürecte yönetilmeli, üç yıl kesinlikle transfer yapılmamalı olağan üstü kongreye gidilmeli Adalı tekrar aday olmamalı işi bilen iyi ekonomistlerle süreç ilerletilmeli yoksa kulübü çok karanlık günler bekliyor herkes popilizimden uzak kulübünün gerceklerine göre davranmaya davet ediyorum bir kongre üyesi olarak lütfen aklı başında davranalım
Ey Serdar Adalı 1 seneden fazladır Beşiktàş başkanısın Hani transferler hazırdı.Hani Beşiktaşı ayağa kaldıracaktın.Senden bir halt olmadığını ve olamayscağını anladık.Sen sadece koltuğa oturmak için yalanlar söylemişsin.Diğerleri gibi.Hîçbirinizde SEBA ahlakı yok! NOKTA
Yeni kaleciyi ayarlamadan Mert'i göndermek çok büyük hataydı ! Bu sezon kaç maçta Mert'in hatasıyla puan kaybettik, kaç maçta defans ve orta saha futbolcularının kalitesizliğinden puan kaybettik buna bakmak lazımdı ! Asıl sorun olan sol bek, sağ bek, stoper ve orta saha eksiklerini gidereceklerine şimdi bir de kaleciye zaman harcıyorlar ! Çok iyi kaleci bulsan ne olacak, bu defans ve orta saha yapısı ile sonuç değişmez. Sezon başı Masuaku ve Gedson ile başlayan hatalar, çözülemeyen Rafa krizi ve şimdi de kaleci sorunu, asıl eksik bölgelere transfer yapmayı da engelliyor. Rakibe sürekli asist yapan sağ bek kadroda, yedeğe çekilip oynamayan milli kaleci gönderiliyor ! Sol bek yok, stoper yok, orta saha yok, sol açık zaten yok ! Bu sezondan hiç bir şey olmaz ! O kadar çok hata yapıldı ve hala yapılıyor ki, toparlaması mümkün değil !
TRANSFERLER YOKKKK KİMSE GELMEYECEKKKKKKKKKKKK.
Vah hocam vah 3 transfer dönemi dedin kulubede çaresiz bakişların solskjaer in gibi olmasın.
Serdal beyle halk pazarına gitmek lazım ama akşam saatlerinde çünkü akşama doğru fiyatlar biraz düşüyor