“Manchester City’nin CAS’taki geri dönen dava sonrası Trabzonspor için umut doğdu. Trabzonspor’un kararı da bozulursa üçüncülüğün anlamı kalmıyor. UEFA’dan gelen gelir Şampiyonlar Ligi’ne göre çok düşük. Kulüpler için de külfet. Sezonu erken açıyorsun. Beşiktaş, akşam kazansa da belki de üçüncülüğün çok anlamı kalmayacak.”

“BEŞİKTAŞ’IN GELECEK SEZON İŞİ ZOR”
Beşiktaş’ta para yok. Gelecek sezon nasıl olacak bilmiyorum, zor. Önümüzdeki sezonun en avantajlı takımı kadrosuyla şuanki haliyle Trabzonspor ama tabii oyuncularına önemli teklifler var. Uğurcan ve Abdülkadir’i satarlarsa ne olur bilinmez. Türk futbolunda her şey karmakarışık.”

“YABANCI SAYISI SERBEST OLMAMALIYDI”
Türkiye, Avrupa olmadığı için yabancı sayısı daha önce serbest olmamalıydı. Türkiye çöplük oldu. Büyük takımlarda buna çanak tuttu. Fenerbahçe’de Gustavo dışında tüm transferler çöp. Falette, halı sahada oynayamaz.”

“SERGEN YALÇIN MUTLU DEĞİL”
“Sergen hocanın çok mutlu olmadığını düşünüyorum. Umarım istediği transferler yapılır da Beşiktaş taraftarları önümüzdeki sezona umutlu başlar. 20 milyon taraftarlar diyoruz ama 300 bin SMS geldi. Bu ayıptır. 20 milyon Beşiktaş taraftarı var gelen SMS sayısı 300 bin. Böyle Beşiktaşlılık olmaz.”

Duhuliye.com ÖZEL HABER