Fikret Orman
Yıldırım Demirören’in yerine göreve gelen Fikret Orman’ın söylemi “hesap sormaktı” ancak görevde kaldığı 7,5 sene boyunca ne hesap sordu ne hesap verdi. Kendisinden sonra göreve gelen Ahmet Nur Çebi hakkında arkasından iş çevirdiğini ve pusuculukla suçladığı heryerde yazıldı çizildi.

Ahmet Nur Çebi
O da Fikret Orman gibi son 10 senenin hesabını soracağım diye göreve geldi, şu ana kadar hesap sormadı aksine Fikret Orman’ın eski yöneticilerinin suçlamalarıyla hesap veren durumuna düştü.  Çebi’de Orman ve yöneticilerini birçok şaibeli işlem ve yolsuzlukla suçladı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu
Ahmet Nur Çebi’nin Personel maaşları ile alakalı yaptığı açıklama sonrası küplere bindi, açtı ağzını yumdu gözünü. Ahmet Nur Çebi’nin futbol takımından prim aldığını, kulübe şaibeli fatura kestiğini kamuoyuna açıkladı. Ancak Çebi yönetiminin de Mahmutyazıcıoğlu ilgili cevapsız kalan bir çok sorusu var.

Tevfik Yamantürk
Son olarak Divan kurulu başkanı çıktı sahneye, hepsini çok ayıpladı, dün yaptığı canlı yayında, “her gün basında konuşursak taraftarımızı üzer ve bıktırırız, kreditemizi düşürürüz, sponsorları kulüpten kaçırır, onların gözündeki itibarımızı kaybederiz. Aynı şekilde yönetimden ayrılan arkadaşlarımızın da konuşmaması lazım. Bana abi diyen, abi deyişinde de samimi olduğuna inandığım bir arkadaşımız her gün bir yerlere konuşuyor.” dedi.

Ancak yaptığımız araştırmalar sonucunda, Tevfik Yamantürk’ünde 1991senesinde Seba yönetiminden ayrılması sonrası benzer davranışlar içinde olduğunu gördük.  Tevfik Yamantürk'ün Süleyman Seba için "Seba yönetiminde her şey tezgahlanmış" "Seba ile iki kadeh içerseniz istediğinizi yaptırabilirsiniz" "Seba'nın bonservis ücreti neyse vereyim, Fenerbahçe'ye gitsin" gibi skandala varan sözler söylediği ortaya çıktı.

Tevfik Yamantürk'ün geçmişte hakkında çıkan haberler ve bugün geldiği nokta bu yaşananlarla birleştirildiğinde, Beşiktaş'ta Süleyman Seba döneminden sonra herkesin, birbirinin kuyusunu kazdığı anlaşılıyor. Sözün özü, Süleyman Seba kahverengi paltosunu alıp kulüp binasından çıktığı günden beri, Beşiktaş'ta "benzer işler" yaşanıyor.

duhuliye.com