Spor yorumcusu Cem Dizdar, HT Spor’da Beşiktaş’ın sezon başlangıcını değerlendirdi.
Spor yorumcusu Cem Dizdar, Beşiktaş’ın sezon başlangıcını değerlendirirken siyah-beyazlıların elde ettiği galibiyetlerin yanı sıra karşılaşmalarda yaşanan sorunlara da dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
Dizdar, Beşiktaş’ın kazandığı maçlarda dahi rakipleri karşısında zorlandığını belirterek, galibiyetin bütün problemlerin çözüldüğü anlamına gelmemesi gerektiğini ifade etti.
Dizdar, şu ifadeleri kullandı:
“Büyüklüğümüzü, kendimizi aldatmadan, bunlara kaptırmadan, harcadığımız parayla büyüklük taslamadan oyunu icra etmeye çalışmalıyız. O nedenle buraya her gelen takım bizi zorluyor. Herkes zorluyor. Yani yensen de, elesen de zorluyor.”
Beşiktaş’ın sezon başından bu yana birçok karşılaşmayı tek farklı skorlarla kazandığına dikkat çeken Dizdar, “Beşiktaş, 1-0’larla buraya geldi. Zorlandığı maçlar oldu. Yani kazandı ama...” dedi.
Galibiyetlerin ardından sorunların göz ardı edilmemesi gerektiğini vurgulayan Cem Dizdar, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Şimdi bizde kazanmış olmak, halletmiş olmaya sayılıyor. Halbuki kazanırken sorunları görmek önemli.”
Dizdar, bu yaklaşımın teknik direktör Fatih Tekke'nin de üzerinde durduğu konulardan biri olduğunu belirtti ve sabır vurgusuna dikkat çekti:
“‘Yapamazsak sabır, yapamazsak zaman.’ Geçen sene bunu baştan iyi kurdu. Fakat şöyle bir handikapı var: Geçen sene beklenti bu kadar yüksek değildi.”
Duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (14)
İlk doğru yorum yapan birisi gereksiz övgülerden uzak durun
Kazanma alışkanlığı çok önemli! Bu takım evet 4 maçını 1-0'lık skorlar ile kazandı fakat son düdüğe kadar golü aradı,mücadele etti ve kazandı!! Nasıl biteceği nasıl başladığına bağlı! Biz iyi başladık ve inşallah avrupa liginde en kötü çeyrek final göreceğiz,ligde şampiyon olacağız!!! 🦅
Tamam eyvallah diyoruz,ovakit skoru artırmak dışında takım olarak nerde,hangi pozisyonda,hangi varyasyonda,hangi anlayışı takımımız şuan olumsuzluk noktasında iyi değil ve ne açıdan eleştiriyorsunuz Cem bey diye soralım. Sanırım eleştirecek bişey bulamamış ve eleştirilebilir olmanın normallğini mi savunmuş,biz gerçek taraftar zaten bunu kabul ediyoruz ki,eksik bişey varsa eleştirelim,eleştirilsin lakin siz tam olarak oyun,kurgu,anlayış noktaları açısından neyi eleştirdiniz bu söylemlerinizde şimdi? Savunmayı mı yapamıyor,topu oyuna mı sokamıyor,sıkıştığında uzun topla mı çıkamıyor,hucum organizasyonları tek şablon mu,geriye dönüşlerde eksik mi yakalanıyor,neyi tam olarak olunsuz gördüğünüz ondan hiç bahsedilmemiş ki,tekrar ediyorum skoru artıramamak dışında oyunu ve takımı neyden eleştiriyorsunuz?
Bak mesela hiç gol yemeden her maç 1 gol atıp kazanırsan şampiyonsun .. avrupada da aynısını yaparsan kupayı alırsın.. hangi ligde hangi turnuvada bunu başarabilirsen tüm turnuvaları kazanırsın.. ha 3-5 atsa öveceksen senin futbol bilgini sorgularım.. oynanan oyun üzerinden konuş ne vaad ediyor..
Beklentisi ne bu adamın anlamadım.. iyi oyunla istenilen sonucu alıyor musun alıyorsun.. poz giriyor musun evet.. şimdilik skoru arttırmada sorun var ama onu da aşacak bir kadromuz var.. zevzeklik etmiş yaşına verelim
Biz zorlanarak 3 puan aldık, rakipler zorlanarak kaybetti. Evlat olsan sevilmezsin. Hiç arkadaşın varmı merak ediyorum.
Lan yürü git zorlanmışmış !!! Daha dün Trabzon için çok iyiydi Salah için zaman lazım şöyle böyle diyen adam hiç bir maçını zorlanmadan (midtyjland maçı ilk 15 dakika hariç) geçen takım için zorlandı diyorsun ... Neymiş bübel maçın yıldızı olmuşmuş ne zaman oldu ? Nübel 20 tane kurtarış yapmadı ... Çok kritik 4 maçta 3 tane top çıkarttı diye mi zorlanmışız hayırdır !!! Ne kadar iğrenç boş bir dansın sen yaa !!! Hayatı sadece kitap okuyarak öğrenildiğine zanneden bir tipsin gel hadi kitapla sanat yapmayı enstrüman çalmayı öğren , gel hadi kitapla tarım yapmayı öğren , futbolu da kitapla öğrenemezsin anca işte böyle bir şey bildiğiniz zannederek boş boş cahillik gösterirsin !!! Kitap okumak cehaleti almaz !!!
Yine başlığı okudum, haberi ya Cem Dizdar ya da Ümit Özat yazmıştır dedim. Yine ilk seçenek doğru çıktı. Cem Dizdar, Beşiktaş taraftarları seni gördüğü anda yazını okumuyor, saçma sapan , sırf Beşiktaş'ı olumsuz eleştirmek için yazıyorsun çünkü.... Ben okudum. Anlayabilme kabiliyetine güvenerek şunu yazmak istiyorum: Futbolda savunma kolaydır ama hücum organizasyon, çok çalışmak ve sabır ister. Her takım savunma yapabilir, İnönü'de Kralove de Eyüpspor da savunma yaptı. Kalenin önüne otobüs çekersin, yine savunursun. Ama hücum öyle mi, zaman, çok çalışmak ve sabır ister. Biraz sabırlı ol, Beşiktaş'ın 1-0'dan daha farklı kazandığı maçları da göreceksin. Bir de sadece Beşiktaş'ı zayıf tarafından vurmak için yazı yazma.
@bugra sen ellerini aç göğe kemik duasına başla havlaya havlaya hadi
Benim beklentim Beşiktaş ın Anadolu takımlarını rahat yenmesi yoksa derbileri kaydedebilirsin şampiyon olamayabilirsin ama bizden zayıf takımları rahat yenmeliyiz Beşiktaş’ta 3 4 senedir ligde seri yapamıyor daha kasımda havlu attıyor inşallah bu sene öyle olmaz
Bu adam da hiçbir şeyden memnun değil. Bir psikologa falan görün bence.
1 0 falan hikaye takim şekilleniyor ve bunu kaybetmeden yapıyor 100 de 40 falan şu an bu istatistik yükseldikçe skorda yukselecektir. Önemli olan en az kayıplarla bu süreci aşmaktır . Olay bu sürdürülen politika doğru gözükmekte devan edilmeli skora bakarak yorum yaparsak gecen sene basi geseye 5 atan takim nerede