Faik Gürses'in açıklamaları şöyle:

"'DÜZELTECEĞİM' DEMESİ ÖNEMLİ"

"Bir defa seyircinin fazlasıyla arkasında durduğu Sergen Yalçın hocaya yönetimin de kayıtsız kalması beklenemezdi. Doğru iş yapıldı. Şu laf önemli: 'Düzelteceğim başkan'. Bunu dedikten sonra sayın Ahmet Nur Çebi'nin de 'Bu sözün ardından benim sana söyleyecek bir şeyim yok' demesi çok güzel bir ikili görüşmenin ana fikriydi." 

"BEŞİKTAŞ'A BİR CASUS SOKSANIZ..."

"Tabii zor bir şey 'Düzelteceğim' demesi. Kasımpaşa'dan sonra Dortmund'a gidecek Beşiktaş. Acaba bu isteksiz futbolu, bu süreçte nasıl yukarıya çekilecek göreceğiz. Ümraniye'de işlerin iyi gitmediği görülüyordu. Geçen seneki hırslı ve isteksiz takımın yerine başka bir takımın geldiği görülüyordu. Beşiktaş'ın içine bir sabotaj yapsanız, bir casus sokup sağını solunu kurcalayıp ayarlarını bozun deseniz ancak bu kadar olur." 

"KASIMPAŞA MAÇI DÖNÜM NOKTASI"

"Şunu da ekleyeyim, Giresunspor maçında hiçbir kararı Hüseyin Göçek vermedi, hepsini VAR verdi. Bana göre Rosier'in koluna gelen top penaltı da değildi. Bu hakem hataları yaşanıyor. Teknik heyetin de buna hataları eklenince Beşiktaş, Beşiktaş'lıktan çıktı. Ancak Sergen Yalçın'ın 'Düzelteceğim' demesinin ardından Beşiktaş ilk yarının sonuna kadar teknik direktörle takımın arasında iyi bir bağ kurulmasına işarettir. Alanyaspor maçında 'Bugüne kadar sorumluluğu alıyordum ama artık almıyorum' demesi hoş değildi. Demek ki futbolcularla teknik heyet bir barışma noktasına gidecek. Kasımpaşa maçı umarım dönüm noktası olur. İnşallah Sergen Yalçın ve ekibi ile Beşiktaş ayağa kalkar."

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ

Beşiktaş'tan son dakika, transfer ve özel haberler için  Duhuliye.com mobil  uygulamalarını indirin

IOS uygulamamızı indirmek için tıkla 
Android uygulamamızı indirmek için tıkla