Ümraniyespor ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan genç oyuncu, teknik direktör Sergen Yalçın ile çıkış yakalamak istiyor.

"Her şeyin değerini artık daha iyi anlıyoruz. Evin, dışarının, sosyal hayatımızın değerini. Dışarı çıkmıyoruz, evdeyim... Bizim en büyük sermayemiz, vücudumuz. Bu süreçte kendimi iyi tutmaya çalışıyorum. Sezon sonu Beşiktaş'a döndüğümde, Sergen hocayla birlikte güzel yerlere gelmek istiyorum. Bunun için gerekeni yapacağım. Sağ olsun taraftarlar da beni hiç yalnız bırakmıyorlar. Kendime güveniyorum.”

Genç oyuncu , Fatih Aksoy ile ilgili soruya şu şekilde cevap verdi, “Fatih Aksoy ağabeyle aram çok iyi. Beşiktaş'tayken de bize çok yardımcı oluyordu. Onun için çok mutluyum. Güzel gidiyor, hem de oynamadığı mevkide iyi gidiyor. Çok beğeniyorum. O benim için çok güzel bir örnek. Onun izinden gideceğiz inşallah...”

Bu sezon Avrupa Liginde forma giymesi hatırlatılan Erdem şunları söyledi, “Çok farklı. Özellikle bir de İngiltere olması benim için çok değerliydi. Çocukluğumdan beri oralarda oynamayı hayal ediyorum. Oraya çıktığımda da bana güvendiler, elimden geleni vermeye çalıştım. Herkes ne yapacağını iyi biliyor. Herkesin evde kalmasını rica ediyorum, kendilerine iyi baksınlar."

Kaynak: beIN SPORTS