Siyah-beyazlılarda son olarak göreve Valerien Ismael getirildi. Gelecek sezon sonuna kadar sözleşme imzaladıkları Fransız çalıştırıcının raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ın, Ligue 1'de forma giyen başarılı stoperi kadrosuna katmak istediği öğrenildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Vida'nın sözleşme durumu belirsiz

Siyah-beyazlılarda Hırvat stoper Domagoj Vida ile henüz yeni sözleşme imzalanmadı. Mukavelesi sezon sonunda bitecek olan Hırvat savunmacı ile yapılan görüşmelerde henüz net bir kararın verilemediği öğrenildi. Beşiktaş'ın son dönemde yaşadığı düşüşte, yaptığı hatalarla gündem olan Domagoj Vida'nın sezon sonunda ayrılma ihtimali ortaya çıktı.

Alexander Djiku için çalışmalar başladı

Ligue 1 ekibi Strasbourg'da forma giyen Alexander Djiku'nun Beşiktaş'ın transfer listesine girdiği öğrenildi. 27 yaşındaki savunmacının hem kulüp hem de ülkesi için dikkat çeken bir performans sergilemesinin ardından birçok takımın hedefi haline geldiği belirtildi.

Beşiktaş harekete geçti

Gana basınında yer alan habere göre; Beşiktaş, 1.82 boyundaki stoperle bu yaz sözleşme imzalamak için hamle yaptı. Beşiktaşlı yetkililerin, hafta sonu oynanan Strasbourg - Lille mücadelesini yerinden izlediği ve Alexander Djiku'yu raporladığı vurgulandı.

Beşiktaş idarecilerinin Ganalı oyuncunun transferi için olumlu rapor verdiği belirtildi. Alexander Djiku, Fransa Ligue 1'de bu sezon 30 müsabakada oynama şansı buldu. 27 yaşındaki stoper rakip fileleri 1 kez havalandırdı.

Strasbourg ile sözleşmesi 2023'e kadar devam eden tecrübeli savunmacının güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösteriliyor. Ligue 1 ekibi, Alexander Djiku için Caen'e 2019 yılında 4 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödemişti.