Takımın as kadrosundaki çoğu ismin sakatlık yaşaması nedeniyle adeta kriz yaşayan Beşiktaş, dün yedek eksik çıktığı maçta Altay'a 2-1 mağlup oldu. Siyah beyazlılar, bugün rotasını Şampiyonlar Ligi'ne çevirdi. Ajax ile salı günü oynanacak maçın hazırlıklarına ara vermeden başlayan Beşiktaş'tan müjdeli haber geldi.

Altay maçı sonrasında konuşan teknik direktör Sergen Yalçın, sakat oyunculardan Batshuayi, Necip ve Larin'in Ajax maçı kadrosunda olacağını söylemişti. Bu isimler siyah beyazlıların bugünkü idmanında yer aldı.

Batshuayi ve Necip Uysa takımla birlikte çalışmalarını sürdürürken bir ismin daha takımla çalışması dikkatlerden kaçmadı: Alex Teixeira... Siyah beyazlılarda sakatlığını atlatan Brezilyalı futbolcu Teixeira'nın da takımla birlikte çalışması taraftarları heyecanlandırdı.

Ancak Sergen Yalçın, yıldız futbolcunun döneceğini açıklamamıştı. Bu durum akıllara Teixeira'nın Ajax maçı kadrosuna alınmayacağı düşüncesini getirdi. Brezilyalı futbolcunun kadroda yer alıp almayacağı ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Bu arada takımla çalışan diğer sakat oyuncuların dışında Cyle Larin, takımdan ayrı koşu yaptı.

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışması olarak gerçekleşti.

Dünkü maçta oynayan futbolcular, salonda yenileme çalışması yaparak günü tamamladı.

Diğer oyuncularımız; ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile idmana başladı. Pas, 5’e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışmaları yapıldı. Antrenman, şut çalışması ile sona erdi.