N'Koudou'dan tam verim alınamaması, Gökhan Töre'nin sezonun büyük bölümünü sakat ve kulübede geçirmesi, Cyle Larin'in de asıl mevkiinin kanat olmaması nedeniyle takviye için liste hazırlıklarına start veren siyah-beyazlılarda bu isimlerden birinin Portekizli futbolcu Rony Lopes olduğu öğrenildi.

Bonservisi İspanyol ekibi Sevilla'da olan fakat bu sezonu Fransız ekibi Nice'te geçiren 25 yaşındaki futbolcunun kiralama opsiyonuyla düşünüldüğü belirtildi.

Beşiktaş yönetiminin, yaşı ilerlememiş ve gelişime açık isimlerden 5 adaylık bir liste yaptıktan sonra teknik direktör Sergen Yalçın ile görüşeceği kaydedildi. Sol ayaklı olmasına rağmen sağ kanat forvet pozisyonunda oynayan 1.74 boyundaki Lopes, orta sahada da görev yapabiliyor.

Beşiktaş'ın kiralama teklifi yapması halinde İspanyol Sevilla'nın da onay verme ihtimali bulunuyor. Bonservis bedeli 8 milyon euro civarında olan Portekizli futbolcu, bu sezon Nice'te 26 maçta 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Fransa macerası verimli geçmeyen Lopes, daha önce siyah-beyazlı formayı giyen Pepe ve Quaresma nedeniyle Beşiktaş'a sıcak bakabilecek bir oyuncu.

KOLAY KOLAY SAKATLANMIYOR

Rony Lopes, sakatlık konusunda da sıkıntılı bir isim değil. Profesyonel futbol kariyerindeki en ciddi sakatlığını 2018-2019 sezonunda yaşadığı uyluk gerilmesi nedeniyle yaşayan 25 yaşındaki skorer oyuncu, bu sezon ise sadece kas yaralanması nedeniyle 15 gün sahalardan uzak kaldı.

Kaynak: Fotomaç