Siyah-beyazlılarda öncelikle savunma ve orta saha kurgusuna takviye kararı alındı. Beşiktaş'ın uzun süredir transfer gündeminde bulunan tecrübeli oyuncunun kulübüne rest çektiği ve anlaşma sağlanmasının beklendiğini belirtti.

Alanyaspor deplasmanında Beşiktaş'ın yaşadığı puan kaybının ardından idareciler gözlerini transfer çalışmalarına çevirdi. Siyah-beyazlıların uzun süredir peşinde olduğu tecrübeli futbolcu, Beşiktaş için kulübüne rest çekti. Beşiktaş'ta savunma kurgusuna dahil edilmesi beklenen isim ortaya çıktı.

TRT Spor'un haberine göre; Sağ stoper arayışları içerisinde birçok isimle görüşen Beşiktaş'ta adaylar arasında Samy Mmaee de bulunuyor. 25 yaşındaki Faslı savunmacı için siyah-beyazlıların nabız yokladığı öğrenildi. Macar ekibiyle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcu, Fas Milli Takımı'nda Romain Saiss'le de birlikte oynadı.

ORTA SAHAYA NADIEM AMİRİ

Orta saha kurgusuna da takviye yapma kararı alan Süper Lig devinde adaylar arasında ilk sırada Nadiem Amiri yer alıyor. Beşiktaş'ın Nadiem Amiri konusunda ısrarcı olduğu ve 25 yaşındaki oyuncunun da siyah-beyazlılarda forma giymeye sıcak baktığı öğrenildi. Nadiem Amiri'nin transfer için kulüplerin anlaşmasını beklediği kaydedildi.