Önder Özen, Bein Sports’taki programda Abdullah Avcı’nın teknik direktörlük tarzını yorumladı ve Beşiktaş’ın Avcı’ya neden sabır göstermesi gerektiğini anlattı.

İşte Önder Özen’in sözleri:

Abdullah Avcı'ya sabır gösterilmeli. Soru şudur: Neden Abdullah Avcı'ya sabır gösterilmeli? Cevap veriyorum. Bir radyoda yıllar önce dinlemiştim. Psikiyatristler iki tip teknik adamdan bahsetti. Sezgisel teknik adamlar ve metodik teknik adamlar.

Bende zaman zaman bunu kullandım araştırdım ve gözlemim şu: Fatih Terim, Mustafa Denizli, Şenol Güneş, Rıza Çalımbay gibi sezgisel teknik adamlarımız var. Saydığım teknik adamlar olacakları önceden söyleyen teknik adamlar. Yani sezgileri kuvvetli. Ama bazı teknik adamlar vardır misal Aykut Kocaman, misal Abdullah Avcı daha metodiktirler. Hemen değişmez ama değişirlerse tadından yenmez. Yani bu fırsatı tıpkı Aykut Kocaman gibi Abdullah Avcı'ya da vermeli insanlar. Luis Aragones geldi bu ülkeye. Çok çok deneyimli ve sezgileri de çok güçlü bir teknik adam olmasına rağmen metodikti ve ona uygun takım verilmediği için başarılı olamadı burada. Hem de zaman verilmedi. Abdullah Avcı'da o hata yapılmamalı bence."

Haber Kaynağı: Duhuliye.com