Beşiktaş'ta yeni sezonun hazırlıkları yapılan antrenmanlarla devam ediyor. Yeni teknik direktör Abdullah Avcı'nın takımdan son derece memnun olduğu öğrenilirken oyunculara antrenmanlarda kondisyon ve güç çalışması yaptırıyor. Geçtiğimiz günlerde Pendikspor ile hazırlık maçında karşılaşan siyah beyazlılar rakibini 2-1 mağlup ederek yeni sezonda ilk galibiyetini almıştı. Maçtan sonra yaptığı açıklamalarda takımından memnun olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam transferlerin de bir an önce yapılması gerektiğini vurguladı. Özellikle sağ ve sol bek mevkisinde sorun yaşadığın belirten Avcı, sağ bek mevkine kesin bir transfer istiyor.

Bu talebin üzerine Beşiktaş yönetimi gaza bası ve Altınordu'nun 22 yaşındaki sağ beki Kerim Alıcı'yı transfer etmek için girişimlere başladı.22 yaşındaki sağ bek için 1. Lig ekibi Altınordu’yla pazarlıklara başlayan yönetimin, Abdullah Avcı’nın bu oyuncu konusunda ısrarcı olması sebebiyle girişimlerini hızlandırdığı belirtildi.

Beşiktaş'ın Altınordu kulübüne 1 milyon euro bonservis önerdiği belirtilirken önümüzdeki günlerde bu transfer kesinlik kazanacak. (Haber 365)