13.06.2026 - 10:10

Takip Et:

Beşiktaş altyapısında şampiyonluk coşkusu

Beşiktaş Futbol Okulları’nın 2014 ve 2015 yaş gruplarındaki Türkiye Şampiyonası finalleri, Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Beşiktaş Futbol Okulları’nın geleneksel Türkiye Şampiyonası finalleri, Beşiktaş Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde büyük heyecana sahne oldu. 2014 ve 2015 yaş gruplarında bölgelerinde şampiyon olarak finallere katılma hakkı kazanan takımlar, şampiyonluk mücadelesi verdi.

Her yıl düzenlenen organizasyona; Futbol Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Toygun Batallı, Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, antrenör Recep Ömer Gülen, Futbol Okulları İdari Sorumlusu Erkan Avseren, Amatör Şubeler ve Spor Okulları Yöneticisi Fırat Çağlar Erdem ile Amatör Şubeler ve Spor Okulları İdari İşler Sorumlusu Mehmet Ali Tecirli katıldı.

Beşiktaş değerleriyle yetişen sporcular, turnuva boyunca fair-play ruhu içinde mücadele ederken dereceye giren takımlara madalyaları düzenlenen törenle takdim edildi.

Turnuvada konuşan Toygun Batallı, organizasyonda yer alan tüm takımlara teşekkür ederek, “Geleceğin Beşiktaşlı yıldızlarını izlediğimiz bu anlamlı organizasyonda yer alan tüm takımlarımıza teşekkür ediyor, sporcularımıza başarılarla dolu bir futbol hayatı diliyorum. Sahada mücadele eden tüm sporcularımızı, emeği geçen antrenörlerimizi ve destekleriyle yanımızda olan ailelerimizi de ayrıca tebrik ederim” ifadelerini kullandı.

2014 yaş grubunda Beşiktaş Gaziantep Futbol Okulu birinciliği elde ederken, Beşiktaş Tatvan Futbol Okulu ikinci, Beşiktaş Çekmeköy Futbol Okulu ise üçüncü oldu.

2015 yaş grubunda ise Beşiktaş Çanakkale Futbol Okulu şampiyon olurken, Beşiktaş Urla Bornova Futbol Okulu ikinci, Beşiktaş Edirne Futbol Okulu üçüncü sırayı aldı.

Duhuliye.com

YORUMLAR (1)

Çöp
13.06.2026 - 10:58

Alt yapıdaki çöpler

Yanıtla Beğenme (8)