Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ryan Babel'le yeni kontrat için görüşen ancak Hollandalı yıldızla orta yolu bulamayan Siyah-Beyazlı yönetim, tecrübeli futbolcuya mayıs ayında kapıyı gösterecek. Taraftarla da arası açılan Babel'le yollarını ayıracak olan Beşiktaş, 33 yaşındaki oyuncunun alternatifini ise Portekiz'de buldu…

VIDA TAKTİĞİ UYGULANACAK

Beşiktaş'ın gündemindeki isim Porto'yla 2019 Haziran'da sözleşmesi sona erecek olan Yanice Brahimi… Cezayirli oyuncuyla irtibata geçen yönetim, bu transferde de Vida taktiğini kullanacak. Oyuncunun 26 milyon euroluk bonservisini ödememek için ocak ayında protokol imzalayacak olan Beşiktaş yönetimi, yıldız futbolcuyu aynı Vida'da olduğu gibi sezon sonunda bedelsiz olarak kadrosuna katacak. Asıl mevki sol kanat olan Brahimi orta alanın her yerinde oynayabiliyor.

TEK RAKİBİ EVERTON

Cezayirli yıldızla yapılan görüşmeleri Portekiz basını da doğruladı… Ülkenin önde gelen gazetelerinden olan Record, Beşiktaş'ın Brahimi transferinde ısrarcı olduğunu ve Cezayirli yıldızın Türkiye'yi Müslüman bir ülke olmasından dolayı tercih edebileceğini yazdı. Bir başka site ise 28 yaşındaki oyuncuyla Everton'ın da ilgilendiğini ve Premier Lig ekibinin Brahimi'yi Beşiktaş'a kaptırmamak için ocak ayında harekete geçebileceğini duyurdu.

Haber Kaynağı: Güneş