Vodafone Park'ta oynanan kritik 90 dakikayı Erkan Özdamar yönetti.

Karşılaşma öncesi Beşiktaşlı futbolcular, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla müsabakanın hakemi Melis Özçiğdem’e gül verdi.

Siyah Beyazlı ekipte savunmanın ortasında Welinton ve Serdar Saatçı görev aldı. Serdar, bu maçla birlikte 9 maç aranın ardından bir karşılaşmaya 11'de başladı.

Beşiktaş'ın 32 yaşındaki stoperi Welinton, ilk yarının son anlarında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi ve yerini Necip Uysal'a bıraktı.

Beşiktaş'ın Sivasspor ile deplasmanda oynanan karşılaşma öncesinde boyun spazmı geçirerek kadrodan çıkarılan ve Kayserispor ile oynanan Türkiye Kupası karşılaşmasında da forma giymeyen Domagoj Vida, Başakşehir karşılaşmasının da kadrosunda yer almadı. Hırvat stoper, buna karşın takımını yalnız bırakmadı ve Vodafone Park'ta tribündeki yerini aldı.

Beşiktaş Kulübü, siyah-beyazlı ekibin Medipol Başakşehir'i konuk ettiği karşılaşma öncesinde '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' nedeniyle karşılaşmanın kadın taraftarlar ve 7-12 yaş arasındaki çocuklara ücretsiz olacağını açıklamıştı.

Bu açıklamanın ardından birçok kadın taraftar ve çocuklar tribünlerdeki yerlerini aldı.

Çok sayıda kadın taraftarın karşılaşmayı tribünden takip etmesi dikkat çekti.

Fanatik