Fenerbahçe'nin de sezon sonunda bedelsiz olarak kadrosuna katmak istediği Dorukhan Toköz ile 4 yıllık yeni sözleşme imzalamak isteyen Beşiktaş Yönetim, milli futbolcuya maç başı ücretlerle beraber yıllık 10 milyon TL teklif etti ancak bu teklif kabul edilmedi.

Beşiktaş'tan maç başı primleri hariç yıllık 15 milyon TL garanti ücret talep eden Dorukhan Toköz'in bu talepi "şimdilik" siyah-beyazlı yönetim tarafından kabul görmedi.

Dorukhan Toköz sürecinde üzerinde Fenerbahçe baskısını hisseden Beşiktaş Yönetimi, diğer yandan da olası bir ayrılık sürecinde Beşiktaş taraftarının tepkisinden çekiniyor.

Dorukhan Toköz'ü sezon sonunda bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye kaptırmamak için büyük bir çaba harcayan Beşiktaş Yönetimi, başkan Çebi'nin de "net tavrı" sonrasında milli futbolcu ile bir kez daha masaya oturma kararı aldı.

Başkan Çebi'nin "Sakın Fenerbahçe'ye gitmesin, kendi evladımıza sahip çıkalım, gerekeni yapalım" talimatının ardından Dorukhan'ın talep ettiği yıllık 15 milyon TL'lik rakam biraz daha yaklaşacak olan siyah-beyazlı yönetim, milli futbolcudan da bir miktar fedakarlık bekleyecek.

Kaynak: Fotomaç