İşte basın toplantısından derlediklerimiz;

"Taraftarımız merak ediyor. Gündem belli; sınırlamalar... TFF'nın kararı sebebiyle maalesef transfer yapabilecek noktada değiliz. Beşiktaş'ın ceza alacağı bir işe girecek değiliz. Kendileri bu konuda taviz vermeyeceklerini defalarca söylediler."

"Yeni vergi yasasından etkilenmemek için dikkatli olmaya çalışıyoruz. Şu an sözleşmelerden yüzde 15 vergi kesilirken, yeni sözleşme ile yüzde 40 vergiye tabi olma durumu olduğundan dikkatli davranıyoruz. O yüzden futbolcularımızdan bir indirim talebimiz yok."

"Şu an bir futbolcumuza gelen bir teklif yok. Takımdan ayrılmak isteyen bir futbolcu da yok."

"Guilherme ile görüşmemiz olmadı. Menajerler bu dönemlerde çok aktif oluyorlar. Kendileri bize önerdi ama pozitif yanıt vermedik."

“Transferde hile hurda düşünmüyoruz. Biz Beşiktaşız. Hile hurda ile yola devam etmeyiz. Bir taraftarımızı bile zan altında bırakacak işe girmeyiz. Acı bizimse birlikte paylaşırız”

"Ajdin Hasic'in Bu sözleşmenin yapılmaması daha hayırlı olurdu ancak yapılmış. 100 bin Euro maaş alan bir oyuncuya 2 milyon Euro imza para vermek bize anlamlı gelmiyor. Bunu çözmeye çalışıyoruz."

duhuliye.com