Cem Dizdar'ın sözlerinden öne çıkan ifadeler şöyle:

"Beşiktaş teknik direktör değişikliğine gidiyor. Daha yeni teknik direktör belli değil. Fenerbahçe'de de yine teknik direktör tartışmaları söz konusu. Zaten futbolda genelde teknik direktör üzerinden tartışılan, o olmazsa hakem üzerinden tartışılan bir oyun bizim ülkemizde. Travmatize olmuş bir takım var karşımızda. ne yapacaklarını bilmiyorlar. Birinin bir kararı var ama kararını, yani Beşiktaş'ın bir kararı var teknik direktörsüz görünüyor.

Ve kararımıza Önder Karavel'le yani son maçına çıkmış teknik adamla devam edecek gibi görünüyor. Fakat Türkiye'deki belirsizlikler biliyorsun. kendisini sürekli hayatta diri tutar. Yani yarın bir başka teknik adamla yola devam etme kararını vermiş olabilirler ve sabah uyandığımızda Beşiktaş'ta durum bambaşka şekilde tecelli etmiş olabilir. 
 Beşiktaş geçen seneki şampiyonluğun  rantını bir kere yönetememiş bir kulüp. Yani Şampiyonlar Ligi gibi bir yarışmanın içine dahil olurken, gidişatları burada oynadıklarının çok üzerinde olan üç oyuncuyla tahkim edilmiş, onarılmış bir takım. Daha sonra bu sorunları neden yaşadığını bir türlü çözemediği tespit etti biz. Başta teknik direktör olmak üzere bir türlü yaklaşım koyamadı. 
Şu nedenle olmuyor. Bu neden ya da bu nedenlerle yapamıyoruz gibi bir belirsizliğin içinde kaybolmuş."