Süper Lig'de inişli çıkışlı bir grafik çizen Beşiktaş'ta devre arası kadroda yapılması planlanan değişim de netleşmeye başladı. Kartal, takımdan göndermeyi düşündüğü isimlerle hem kasasını doldurmak hem de maaş yükünü azaltmak istiyor.

İşte Beşiktaş'ın çıkış kapısı olacak isimler:

TOLGAY: Başakşehir maçının ardından kadro dışı bırakılan 28 yaşındaki oyuncu için Alman ekipleri devrede. 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan Tolgay yılık 2.5 milyon Euro kazanıyor.

PEPE: Yönetim Pepe'nin 6 ayda alacağı 2.5 milyon Euro'luk maaşından kurtulmak ve sezon sonu sözleşmesi biteceği için gelecek bonservisle kâra geçmek istiyor.

BABEL: Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Hollandalı, Beşiktaş'tan 3 yıllık sözleşme ile birlikte 3.2 milyon Euro maaş talep ediyor. Menajeri Fiorentina ile temasta.

LOVE: Yönetim, Brezilyalı için 1.5 milyon Euro civarında bonservis bekliyor. Ayrıca Love'ın 2 milyon Euro olan maaşı da bütçe için önemli artı olacak.

LARİN: 1.8 milyon Euro bonservisle takıma katılan, 1.6 milyon Euro maaşlı Kanadalı santrfor, satılamadığı takdirde kiralık olarak elden çıkarılacak.

Haber Kaynağı: Sabah