29.10.2026 - 16:37

Takip Et:

"Beşiktaş bonuslarını biraz çabuk tüketti"

Spor yorumcusu Murat Özbostan, Beşiktaş'ın Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını ve Kasımpaşa maçı öncesindeki son durumunu değerlendirdi. Siyah-beyazlıların üç mağlubiyetle önemli bir avantaj kaybettiğini belirten Özbostan, Orkun Kökçü'nün sakatlığına ve Hyeon-gyu Oh'un performansına da değindi.

Libeo TV YouTube kanalında Beşiktaş'ın son durumunu değerlendiren Murat Özbostan, siyah-beyazlıların şampiyonluk yarışında artık hata yapma lüksünün azaldığını ifade etti.

"Beşiktaş bonuslarını biraz çabuk tüketti"

Beşiktaş'ın ligde aldığı üç mağlubiyete dikkat çeken Özbostan, şampiyonluk hedefi doğrultusunda kadro yönetiminin büyük önem taşıdığını vurguladı.

Özbostan, şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş bonuslarını biraz çabuk tüketti. Yani üç mağlubiyeti çok ince düşünmek lazım. Bir yandan şampiyonluk yarışı için iddialısınız ama üç de mağlubiyetiniz var. Dolayısıyla elinizdeki kadroyu hem iyi kullanacaksınız hem verimi yüksek tutacaksınız hem de kazanacaksınız."

"Oh gerçekten kalpten oynayan bir futbolcu"

Beşiktaş'ın Güney Koreli golcüsü Hyeon-gyu Oh'un performansını da değerlendiren Özbostan, oyuncunun enerjisinden ve mücadele gücünden övgüyle söz etti.

Özbostan, "Ben de Oh'un oynamasında hiçbir sakınca görmüyorum. Adamın gerçekten performansı ve enerjisi çok yüksek. O da kalpten oynuyor. Gerçekten çok kalpten oynayan bir oyuncu." dedi.

"Orkun Kökçü, Kasımpaşa maçında riske edilmeyecek"

Siyah-beyazlıların orta sahadaki önemli isimlerinden Orkun Kökçü'nün sakatlık durumuna da değinen Özbostan, milli futbolcunun Kasımpaşa karşılaşmasında forma giymesinin beklenmediğini söyledi.

"Orkun büyük ihtimalle Kasımpaşa maçında riske edilmeyecek. Yani oynamaz. Celtic maçında bile şüpheli diyorlar. Dolayısıyla daha iyileşmesi için bir süreç var, bir zaman var."

Bu açıklamalar, Beşiktaş teknik heyetinin Orkun Kökçü'nün dönüşü konusunda temkinli davranabileceğine işaret etti.

Italiano çift forvetle mi başlayacak?

Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano'nun Kasımpaşa karşılaşmasında tercih edeceği hücum hattına ilişkin de konuşan Özbostan, siyah-beyazlıların maça çift forvetle başlamasını beklemediğini ifade etti.

Deneyimli yorumcu, "Burada hoca çift forvet... Bilmiyorum, ben sanmıyorum açıkçası." sözleriyle görüşünü dile getirdi.

Beşiktaş'ta Hyeon-gyu Oh'un yükselen performansı ve Dušan Vlahović'in kadrodaki varlığı, hücum hattındaki forma rekabetini artırırken Italiano'nun Kasımpaşa karşılaşmasında nasıl bir tercih yapacağı merak konusu.

duhuliye.com
 

www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026 

YORUMLAR (0)