İşte Sarıdağ'ın yorumları:

"İki tarafın da haklı yönleri var. Bu kararlarda bir tarafı tutarsanız yanlış yaparsınız. Ortada olmalısınız. Bir gazetecinin de yapması gereken budur. MHK seminerine gittim. Fırat ve Cüneyt hocayla sohbet ettik. Espriler de yaptık. Tek sıkıntı, bu hakemleri listenin dışına aldıklarında kafalardaki soru işaretinin giderilmemesi.

'BEŞİKTAŞ'IN BU KADAR GÜCÜ VARSA NE İŞİ VAR BURALARDA'

Beşiktaş bu işin arkasındaymış. Arkadaş, Beşiktaş ilk 5'te yok. Beşiktaş'ın bu kadar gücü varsa ne işi var buralarda. Beşiktaş'ın bu işin içine çekmeye çalışan art niyetli. Beşiktaş'ın veya F.Bahçe'nin hakları yenilirken o hakları savundun mu? Savunmadılar. Çünkü dertleri başka demek ki. Mantıksız çıkışlar oluyor. Medya da karanlığa doğru yumruk sallanıyor. Medyanın görevi halka doğruyu göstermek. Sosyal medyada halka bakıyorum, yüzde 80'nin üzerinde MHK'ya desteği var. Bu karar Türk futbolunda bir depremdir. Sadece TFF ile kalmayacak. Medyaya da kulüplere de sıçrayacak. Türk spor medyasının da fay hatlarının da oynaması gerekiyor. Ben ortadayım.

'İÇERİDE DERİN MHK VAR'
Bana gelen istihbarata göre; Merkez Hakem Kurulu, "İçeride derin MHK" var diyor. Temsilcileri, gözlemcileri, atamaları var. Orada kimler var. Tecrübe önemli. Bu andan itibaren MHK içinde akrabalık ilişkileri bitmiştir. Bu listedeki hakemlerle yolları ayırmıyorlar. 'Hukuki zemine uygundur' diyorlar bu arada. Mevcut yayıncı kuruluş, 'işte ürün ortada' diyor. Bunların içinde hakemler, oyuncular, yöneticiler, yorumcular, taraftarlar var. Türk futbolunun bütün günahlarını bu hakemlerin sırtına yükleyemezsiniz.

'TALISCA İDDİALARINI GERÇEKÇİ BULMUYORUM'
Talisca'nın önce maliyetine bir bakalım: 8 milyon euro. Hesap makinesiyle TL'ye çevirirsen makine patlar. Ama Talisca "3-3.5 milyon euroya gelirim" derse işler değişir. Talisca'nın gelmesi için Teixeira'nın gitmesi lazım. Bütçede ve kadroda yer açmak için. Bu haberleri çok gerçekçi bulmuyorum. Bana sorsan taraftarın sevdiği adamı alırım. Teixeira, Şampiyonlar Ligi için kendini feda etti. Şampiyonlar Ligi Beşiktaş'ın kimyasını bozdu.

'BEŞİKTAŞ, ERSİN'LE DEVAM ETMELİ'
Ersin Destanoğlu iyi oynuyorsa, çok büyük rakamlar gelmiyorsa devam et. Bazı yerleri değiştiremezsin. Kanatlardan, orta sahadan gönderebilirsin. Kale çok kritik. Çocuğun o yaşta kurtardığı maçlar var.

'BURAK YILMAZ TÜRKİYE'YE DÖNECEK'

Burak Yılmaz, Türkiye'ye dönecek. Çünkü 200 golü tamamlaması lazım. 13-14 golü kaldı 200'e. Babası da ona 'Yerinde olsam Türkiye'ye döner, 200'ler kulübüne girerim' demiş. Ama hangi takıma gelir, onu bilemiyorum.

'ŞENOL GÜNEŞ GELİRSE YOK ARTIK DERİM!'
Şenol Güneş Beşiktaş'ın başına gelsin, benim tepkim şu olur: Yok artık! Şenol Güneş çok sevdiğim, saydığım bir karakter. Lakin Başkan Çebi'nin, Güneş'in açıklamalarından sonra Şenol Güneş gelirse Türkiye'de tartışma konusu olur.

'ARDA TURAN'IN BARCELONA'YA GÖTÜRÜLMEMESİ SKANDAL'

Arda Turan'ın oraya götürülmemesi büyük bir skandaldır. Arda Turan'ı niye götürmüyorsun. Arda Turan ne yaptı da kadro dışında kaldı. Oraya götüreceksin, statta alkışlayacaklar. Sakat da olsa götür. Barcelona'da hat-trick yapan kaç Türk futbolcu var?"