İşte Alp Pehlivan'ın açıklamaları: 

"KEYİF VEREN FUTBOL KONUSUNDA ZİRVEDE TEK BAŞINA"

Beşiktaş bir kere BAY haftasını atlattı. BAY haftasında da geride kalmadı. Sonrasında galibiyetle dönmesi çok önemliydi. Yeni Malatyaspor deplasmanında da kazanması çok önemliydi. Yeni Malatyaspor teknik adam değişikliği yaşayıp henüz yeni bir ismi getirmese de zorlu bir deplasmandı. Oradan 3 puan Beşiktaş için çok önemliydi. Rakiplerin puan kaybettiği haftada kazanması da ayrıca kıymetli. Ben Beşiktaş'ın bitiş çizgisine her geçen gün biraz daha yaklaştığını düşünüyorum. Birkaç hafta önce Beşiktaş'ın Trabzonspor'la birlikte keyifli bir futbol oynadığını söylemiştik. Ancak şu anda ligde keyifli futbol konusunda zirvede tek kaldı. Şu anda hem keyifli hem lezzetli hem de 3 puanı alan kuvvetli oyun oynayan takımın Beşiktaş olduğunu söyleyebiliriz. Bu da Beşiktaş'ı diğer rakiplerinden bir adım öne çıkarıyor. Ama tabii ligin bitmesine daha çok uzun bir zaman var. Acele etmemek lazım ama Beşiktaş bu özelliğini kaybetmediği sürece hep kazanan taraf olmaya devam edecektir.

"UTKU SEZONU KURTARAN KALECİ OLABİLİR"

"Beşiktaş, yönetim ve teknik heyetin ısrar etmesi ve verdiği güvenle iki genç kaleciyle yoluna devam ediyor. Daha önce de söylemiştim. Ersin daha çok maç oynadı, daha fazla öne çıktı belki ama Utku'nun ondan hiç de eksiği yok. Hatta bazı özellikleri daha önde. Ayrıca Utku maç kurtaran kaleci olmasının yanında ilk yarıda Başakşehir ile oynanan maçta kurtardığı topla da Beşiktaş için bir dönüm noktasına da imza attı. O maçta Demba Ba'ya karşı kurtardığı top ve alınan galibiyet, Beşiktaş'ın çıkışının en önemli noktasıydı. Bu hafta Malatya maçında bir anda kaleye geçmesi kolay değildi. Aniden geçti Ersin'in rahatsızlanmasıyla ve yaptığı kritik kurtarışlarla da sezonu kurtaran kaleci olma yolunda büyük adımlarla ilerlediğini düşünüyorum. Bundan sonra tahmin ediyorum sıra ona geldi yeniden. Covid nedeniyle kaybettiği kalesini geri aldı. Tahmin ediyorum bu hafta sonunda da Sergen hoca tercihini Utku'dan yana kullanacaktır. Beşiktaş için iki tane iyi kalecinin olması çok büyük kazançtır. İkisi de çok genç ve Beşiktaş'a uzun yıllar hizmet edeceklerdir."

"ABOUBAKAR VE LARIN'İN GOL BULUP BEŞİKTAŞ'IN KAZANACAĞINI SÖYLEYEBİLİRİM"

"Gaziantep enteresan bir takım. Sumudica'dan kalma birçok özelliklerini koruyorlar. Yeni hoca da fazla taktik anlayışa dokunmadı. Yine 5'li bir savunma hattı var ama skor olarak geriye düştüklerinde 4'lüye dönüp çift santfor oynayan bir takım. Beşiktaş karşısında da kontrataklarla gol arayacaktır. Beşiktaş'ın açmakta zorlanabileceği bir savunma hattı var. Ama Beşiktaş, sahip olduğu silahlarla, kilidi açacaktır. Ben Aboubakar ve Larin'in gol bulacağı, Beşiktaş'ın da kazanacağı bir karşılaşma olarak öngördüğümü söyleyebilirim."