Hollandalı santrfor Wout Weghorst ve Kasımpaşa'da kiralık oynadığı dönemde dikkatleri üzerine çeken Muleka ile görüşmelerde son aşamaya gelen Beşiktaş, hücum hattının solu için Jovane Cabral ile anlaşma aşamasına geldi.

Yeşil Burun Adalı yıldızla ekonomik konularda anlaşan Beşiktaş, kulübü Lizbon'la görüşmelerini sürdürüyor. Lizbon temsilcisine yaptığı teklifi yükselten Beşiktaş'ın 3 milyon Euro civarında bir ücretle oyuncunun bonservisini alması bekleniyor. Beşiktaş'ın Cabral ile yıllık 1,2 milyon Euro'ya anlaştığı belirtiliyor.

Cabral'de şu an tek pürüz ise yabancı kontenjanı ve kulübün genel maaş bütçesi olarak görülüyor. Beşiktaş, Jovane Caral transferine ayıracağı finansman için önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği Alex Teixeira'nın takımdan ayrılmasını bekliyor. Beşiktaş'tan kazancı yıllık 2,5 milyon Euro'nun üzerinde olan Teixeira'nın ayrılması halinde Beşiktaş bu bedeli Cabral'in bonservisi için kullanabilecek.

Öte yandan Muleka ve Cabral'i hücum hattının solu için düşünen Beşiktaş, uzun süreli sakatlıklarından muzdarip olduğu N'Koudou'yu da iyi bir teklif gelmesi halinde göndermeyi planlıyor.

Duhuliye.com