Yıllarca yol arkadaşlığı yapmış, önce Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman, daha sonra Beşiktaş Jimnastik kulübü dernek başkanı Ahmet Nur Çebi’nin, Beşiktaş camiasının özgür sesi haber1903.com u susturma çabaları son buldu.

Her iki başkanın görevdeyken tutmuş olduğu (aynı) Avukatları, Birleşmiş Milletlere bağlı Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü WİPO ya, haber1903.com web adresinin tarafımızdan alınarak Beşiktaş Jimnastik kulübüne devredilmesi için şikayette bulunmuşlardır. Tahkim sürecinde alan adımız kilitlendi. Avukatımızın yaptığı savunma ve itirazlar neticesinde WİPO gerekli araştırmaları yaptıktan sonra, şikayetçi tarafın şikayetini reddetmiştir. Haber1903.com’un tarafımıza ait olduğu artık hukuken tescillenmiştir. Beşiktaş taraftarının objektif haber alma hakkı Uluslararası tahkim kararı tarafından kabul görmüştür.

Bu süreçte bizleri bitirmek için ellerinden gelen her türlü çabayı gösteren Fikret Orman ile Ahmet Nur Çebi’ye, ve sosyal medya trollerine..

Haber1903.com adresini ele geçirdikten sonra, kendi menfaatleri doğrultusunda birilerine kiraya verme rüyasını gören pusuculara..

Cehaletin dibinden alıp, adam etmeye çalıştığımız ancak edemediğimiz, koynumuzda yıllarca beslediğimiz yılanlara..

Hakkımızda her türlü karalamayı yapıp, tüm sosyal medya mecralarına (apple, google, facebook, twitter, instagram) cinsel içerik paylaştığımız çamurunu atarak spam basan, hesaplarımızı kapattıran, Başkan yalakalığından beslenen, sahte yüzlü Beşiktaş düşmanlarına..

Dava aşamasında konuya hakim olmadan sosyal medya ve basına çıkıp hakkımızda doğru olmayan açıklamalarda bulunan İkinci Başkan Sayın Adnan Dalgakıran ve Genel Sekreter Sayın Mesut Urgancılar’a saygılarımızı sunuyoruz.

Yıllardır süren bu hukuk savaşı bizim için gurur meselesiydi, kazandık, bitti... Bundan sonra bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz, hak yerini bulmuş konu bizim için kapanmıştır.

Beşiktaş’ı sevin, Sevgiyle kalın..
haber1903.com