ATIBA ÖZEL İZİNLE ÇALIŞTI

"Beşiktaş, Bayern Münih örneğinde olduğu gibi beşerli gruplar halinde çalışıyor. Çalışmallar dün başladı. İlk antrenmanda Umut, Atiba, Vida, Burak ve Ljajic yer aldı. Bugünkü grupta ise Necip, Güven, Caner, Gökhan ve Tyler Boyd yer aldı ama bugünün dünden farkı, dünkü çalışmada yer alan Atiba teknik heyetten özel izin alarak bugün de çalışmak istediğini söyledi ve antrenmanda yer aldı."

SAHAYA ÇIKMA İSTEĞİ FUTBOLCULARDAN GELDİ

Antrenman isteği yönetimden değil, futbolculardan geldi. Futbolcular Sergen Hoca'ya evlerinde değil sahada, antrenör eşliğinde çalışmak istediklerini bildirdiler. Sergen Yalçın da yönetimle görüştü ve böylece Beşiktaş sahaya indi. Boateng, Lens, N'Koudou, Ruz gibi yabancı oyuncular Türkiye'den ayrılarak ülkelerine gittiler. 

KARIUS'UN BEŞİKTAŞ DEFTERİ KAPANMAK ÜZERE

Karius'la Beşiktaş mali sıkıntılar yaşıyor. FIFA'lık bir durum var Karius'la ilgili. Tahmin ediyorum ki Karius, büyk ihtimalle kalan maçlarda Beşiktaş'ın kalesinde yer almayacak. Teknik heyetin U-19 Milli Takımı'nın da kalesini koruyan Ersin Destanoğlu'nu çalıştırmaya başladığını paylaşalım. 

YABANCI OYUNCULAR İNDİRİME YANAŞMIYOR

Ahmet Nur Çebi tesislerde, antrenmanları ve oyuncuları yakından takip ediyor. Dün kaptan Burak Yılmaz ile görüştü. Oyuncu sözleşmelerinde bir yapılandırma düşüncesi var. İndirim konusuna yabancı oyuncular sıcak bakmazken yerli oyuncuların sıcak baktığını söyleyebiliriz.

Kaynak: beIN SPORTS