Futbol

Beşiktaş derbi hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş,Trendyol Süper Lig'in yirmi sekizinci haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Beşiktaş , Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı kritik derbinin hazırlıklarına devam etti. Siyah-beyazlılar, bir günlük iznin ardından BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yeniden çalışmalara başladı.

Basına kapalı gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan idmanda futbolcular, kondisyon ve taktik ağırlıklı bir program uyguladı.

Isınma koşularıyla başlayan antrenman, minyatür kale çalışmasıyla devam etti. Siyah-beyazlı ekip, idmanı dar alanda oynanan çift kale maçlarla tamamladı.

Beşiktaş, Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi hazırlıklarını önümüzdeki günlerde sürdürecek.

Duhuliye.com

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }