15.04.2026 - 14:15

Takip Et:

Beşiktaş derbisi sonrası VAR tartışması

Aynı hakemin iki kritik maçta görev alması gündem oldu.

Spor yorumcusu Emre Eren, son haftalarda tartışma yaratan VAR kararlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Eren, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde görev yapan VAR hakemi Buğra Taşkınsoy’un, Trabzonspor aleyhine verilen ve teknik direktör Fatih Tekke’nin “yanlış” olarak değerlendirdiği penaltı pozisyonunda da VAR’da yer almasına vurgu yaptı.

Bu duruma dikkat çeken Eren, “Bu hafta çok dikkatimi çeken bir olay oldu. Beşiktaş–Fenerbahçe maçının VAR hakemi Buğra Taşkınsoy’du. Aynı hakem, Trabzonspor aleyhine verilen tartışmalı penaltı kararında da görev aldı” ifadelerini kullandı.

Eren, sözlerinin devamında, “Bu hafta özellikle bakacağım; Buğra Taşkınsoy’a yeniden maç verecekler mi? Beşiktaş maçındaki kararının doğru olduğuna inandırılmış gibi görünüyor ki Trabzon maçına da atanmış” diyerek eleştirisini sürdürdü.

VAR kararlarıyla ilgili tartışmalar futbol kamuoyunda gündem olmaya devam ediyor.

Duhuliye.com

YORUMLAR (2)

BJK BORAN
15.04.2026 - 18:56

Haftayada fener maçına atasinlar G5 i direk şampiyon yapsın buğra taskinsoy

Yanıtla Beğenme (0)
tff mhk istifa
15.04.2026 - 15:49

millet uzaya çıkıyor teknolojinin altını üstüne getiriyor biz daha var sistemini kullanamıyoruz, sonrada süper güçlü ülkeyiz masalları dinliyoruz, yıllardır Türk futbolunu iş bilmez tipler yönetiyor ne avrupada ne dünyada hiçbir başarımız yok doğru dürüst ve hala ders almıyoruz ama sorsan hepsi bizden daha vatansever hepsi futbolu bizden daha iyi biliyor bla bla blaa... liyakat olmadığı sürece hacıosmanoğlu gider başka bir hacıosman gelir bu zihniyetle, 20-30 yılda bir avrupada yada dünyada başarı yakalarsakta onunla övünür dururuzz artık

Yanıtla Beğenme (0)