BEŞİKTAŞ 3-1 EY MALATYASPOR (MAÇ SONA ERDİ)

90' Aytaç Kara kısa pasını ceza sahası içine yönelen Khalid Boutaib'e gönderiyor. Ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Khalid Boutaib kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Fabricio Agosto'nun kontrolünde kalıyor.

90' Hakem Halis Özkahya maçın sonuna en az 5 dakikalık oynanmamış süre ekliyor.

88' GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!  QUARESMA!!!

83'Orta alanda aldığı kısa pasla sağ kanattan ilerleyen Ricardo Quaresma kaleciyi önde görüyor ve vuruşunu yapıyor ancak bu top isabetli olmuyor ve farklı şekilde dışarı çıkıyor.

81'Golün pasını veren oyuncu Adriano Correia oluyor.

81' Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Adriano Correia ceza sahası içine ortasını yapıyor. Altıpas önünde bu topa hareketlenen Anderson Talisca kafa vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Beşiktaş, Anderson Talisca'nın golüyle skoru 2-1'e taşıyor.

81' GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!! ANDERSON TALISCA!!!

80'Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Ricardo Quaresma bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

76'Sağ kanattan gelişen atakta Gökhan Gönül'ün ortasıyla topla buluşan Anderson Talisca ceza sahası yayı içinden kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Fabien Farnolle'un kontrolünde kalıyor.

74'Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Altıpas önünde bu topa hareketlenen Domagoj Vida kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin yanından etkisiz şekilde dışarı çıkıyor.

73'Sağ kanattan gelişen atakta Alvaro Negredo'dan aldığı kısa pasla ceza sahası içinde topla buluşan Anderson Talisca bekletmeden kaleye şutunu çekiyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

72'Evkur Yeni Malatyaspor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Adem Büyük çıkıyor ve yerini Gilberto'ya bırakıyor.

67'Hızlı gelişen Evkur Yeni Malatyaspor atağında sağ kanatta uzun pasla topla buluşan Khalid Boutaib kaleci Fabricio Agosto'nun da açıldığını görüyor ve ceza sahası dışından kaleye şutunu çekiyor. Etkisiz olan bu topu kaleci Fabricio Agosto kontrol ediyor.

66'Evkur Yeni Malatyaspor ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Sadio Diallo çıkıyor ve yerini Aytaç Kara'ya bırakıyor.

62'Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına Anderson Talisca ve Ricardo Quaresma geçiyor. Anderson Talisca direkt kaleyi düşünüyor ve şutunu çekiyor ancak bu top yan ağlarda kalıyor.

57' Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Anderson Talisca kafa vuruşunu yapıyor ancak bu topu Fabien Farnolle tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

54' Sağ kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direğe yakın bölgede topa hareketlenen Anderson Talisca vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

53' Beşiktaş ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Sakatlanan Caner Erkin çıkıyor ve yerini Gökhan Gönül'e bırakıyor.

52' Sol kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Adem Büyük ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topu kademeye giren savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

49'Sol kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Dusko Tosic ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

46'Sol kanattan gelişen atakta Aly Cissokho'nun yaptığı ortayla buluşan Khalid Boutaib ön direkte vuruşunu yapıyor ancak bu top dışarı çıkıyor.

46'Hakem Halis Özkahya ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. İkinci yarı Beşiktaş'lı oyuncuların vuruşuyla başlıyor.

*İlk yarı sona erdi.

42'Murat Yıldırım, Ricardo Quaresma'yı orta alanın solunda sert müdahaleyle yerde bırakıyor ve bu hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

38'Kaleyi cepheden gören noktadan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına Ricardo Quaresma geçiyor. Ricardo Quaresma kaleyi düşünüyor ve vuruşunu yapıyor. Kaleci Fabien Farnolle'un kontrolünde bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

36' Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Ryan Babel topu düzeltip kaleye şutunu çekiyor. Bu top Murat Yıldırım'a çarpıyor ve kornere gidiyor.

33' Golün pasını veren oyuncu Khalid Boutaib oluyor.

33' Orta alandan gelişen atakta topla ilerleyen Khalid Boutaib kısa pasını ceza sahası içi sol çaprazdaki Michael Pereira'ya gönderiyor. Ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Michael Pereira bu topu düzeltiyor ve kaleye vuruyor. Kaleci Fabricio Agosto müdahalesini yapıyor ancak bu top filelerle buluşuyor. Evkur Yeni Malatyaspor, Michael Pereira'nın golüyle 1-1'lik beraberliği yakalıyor.

33'  Evkur Yeni Malatyaspor, Michael Pereira'nın golüyle 1-1'lik beraberliği yakalıyor.

28'Sağ kanatta kısa pasla topla buluşan Anderson Talisca ceza sahası dışı hafif sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

25'Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Sadio Diallo ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

24'Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Azubuike Godson ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu kimseye temas etmeden dışarı çıkıyor.

20'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kimseye temas etmiyor.

15'Sağ kanatta kısa pasla topla buluşan Sadio Diallo ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

13' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte Khalid Boutaib'den seken top Alvaro Negredo'ya geliyor. Alvaro Negredo bekletmeden altıpas içinde vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Beşiktaş, Alvaro Negredo'nun golüyle 1-0 öne geçiyor.

13' GOOOOOOOOOOLLLLLLLL!!!!! ALVARO NEGREDO!!!

8'Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte bu topa hareketlenen Ryan Babel, Murat Yıldırım'a faul yapıyor ve oyun duruyor.

5'Hızlı gelişen Beşiktaş atağında topla ilerleyen Ricardo Quaresma sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Anderson Talisca altıpas önünden arka direğe yakın bölgede kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

3'Ceza sahası dışı sol çaprazda kısa pasla topla buluşan Anderson Talisca ceza sahası dışından kaleye yerden şutunu çekiyor ancak bu top kalecinin kontrolünde kalıyor.

1' Karşılaşma başladı

Haber Kaynağı: HABER1903