Ercan Taner'in Sözcü gazetesindeki köşe yazısı.
Trossard ve Aliti yan yana. Trossard öne doğru hamle yaparken Alanyaspor'un kaptanı tokadı Trossard'a vuruyor gibi geldi bana. “Değildir herhalde” derken yavaşlatılmış gösterimde bir kez daha gördüm. “Rakibe vurmak veya vurmaya teşebbüs etmek kırmızı kartı gerektirir” diyor kural. Vuruşun yumuşak veya sert olmasının hiç önemi yok. VAR odası ise “İstemeyerek olmuş bir daha yapmaz” diye düşündü. Tabii ki kart verilmemesi kabul edilebilir değil.
Oyun Alanyaspor sahasında oynandı. Beşiktaş bir an önce golü bulmak istiyordu. Solda Rıdvan, hücumda Trossard ile birlikte olumlu işler yaparken sağ kanatta Taylan savunma olarak iyiydi ama hücumda vasat kaldı. Cerny maça iyi başladı fakat ilk yarının sonlarına doğru oyundan düştü. Oh, dün akşam hücumda çok top kaybetti ve girdiği önemli pozisyonu değerlendiremedi. Ndidi, Salih ve Orkun orta sahası hiç fena gözükmedi ama kapanan Alanyaspor savunmasını merkezden aşamadı.
Olaitan ve Vlahovic oyundaydı ama sıcak ve aşırı nem tempunun yükselmesine izin vermiyordu. Duran topta hata yaparsanız golü yersiniz. Lima'nın golü korner sonrasında gelmişti. Sonraki bölümlerde dökülen ve etkili olmayan bir Beşiktaş izledik. Italiano'nun öğreneceği en önemli husus şu: Zirveye oynamak istiyorsa bu tarz maçları kaybetmeyecek. Yoksa her şeye yazık olur.
Ercan Taner Sözcü
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (17)
Haklısınız Ercan taner değil Beşiktaş Reali bilene böyle hakemler ile dökülür kırmızıyı vermesen futbolcunun morali bozulur gölünü vermezsen futbolcuyu çökertirsin penaltısını vermezsen futbolcuya sen ne yaparsan yap bu maçta gol atamazsın hisi verirsin şimdi bir takımın başına bunlar gelse nasıl kazansın cırtlaksesli ercan
@Tamam çok güzel açıklamışsın işte bu çanak yalayıcı sırtlanlar leş kargaları haysiyetsizler üç beş kuruş için prim olsun diye isimleri konuşulsun diye yazıyorlar gazetecilik mesleğinide lekelediler
istemeyerek olmuş bir daha yapmaz !! diye düşündü ne demek yaaaa!!! insan şunu yazarken acaba benim aklımı beynimi sorgularlar mı diye düşünmez mi ?
@Zeko Adam ironi yapıp var odasını alay ederek eleştiriyor.
Germiyan sktr gt kendi çöplüğünde oyna sktgm renklisi değil anadolu takımları hakem müdahalesi olmadığı sürece renklilerin hiçbiri beşiktaşı yenemez gepsş bunun farkında 2. Haftadan çektiler operasyonu
Ferhatın arkadaşı Ercan Taner ne kadar koruyacaksın kankini için koflaşmış artık dön evine
Ercan Sen ne diyorsun, biz de seni doğruyu söyler diyorduk,sen de renklendin, hadi git işine kardeşim insanın canını sıkma, dökülen sizlersiniz
10 kişi kalırsa Anadolu takımları belki yeneriz Alanyaspor beşiktaştan daha iyi bir takım bunu açıkça gördük zaten kadro zayıf Beşiktaş Göztepe Samsun Başakşehir hepsine takılır
Sana inanamıyorum ercan taner. Yazıklar olsun sana. Bu hakemden sonra bu maç için futbol konuşacak bir konu yok.
Bir gol iptal oldu , bir penaltı verilmedi. Bir de saha içinde futbolcumuz darp edildi polis zamanında gelmedi. Beşiktaş iyiydi ya da kötüydü konuşması yapmaya gerek yok. MHK ahlaklımı değil mi onu konuşmak lazım
Önceki maçlara göre evet düştük ama kırmızıyı verse buz gibi golü iptal etmese kazasız çıkardı bu deplasmandan bu maçı Beşiktaş hakeme kaybetti yabancı hakem ve yabancı TFF yönetimi şart bu şahsiyetsizle olmaz
Kirmizi kart verilseydi, Oh un golu gecerli olsaydi, yerdin o bos laflarini. Hakem dokuldu diye yazsana. Simdi de sen dokuluyorsun. Toparlan da oyle yaz.
Beşiktaş dökülmedi, döktürüldü. Adil bi Hakem olsaydı Bjk Alanya'nın fişini ilk yarı çekmişti. Sonra Alanya tırmalayıp duracaktı. Gol atmasının imkanı bile olmıyacaktı.
Beşiktaş dökülmedi, döktürüldü. Adil bi Hakem olsaydı Bjk Alanya'nın fişini ilk yarı çekmişti. Sonra Alanya tırmalayıp duracaktı. Gol atmasının imkanı bile olmıyacaktı.
Büyük takımlarda her zaman elinde kaliteli ve tecrübeli as kadro olacak, Bizdeki en önemli sıkıntı bu takıma 3 tane daha ilk onbir de oynayacak kaliteli oyuncu alınırsa ancak şampiyonlukta varız deriz yoksa işimiz çok zor.
Birincisi Italiano bunu bilmiyor mu? Ikincisi, tekme-tokat oynayan, hakem destekli takima karsi, 2 kirmizi kart ve 3 penaltinin atlandigi, golunun yendigi macta daha neler yapilabilir? Hadi bilmedigimiz sey iste bu, anlat bize Mister Yorumcu.
Ercann ercannn senide kaybettik elalemin basın mensupları yorumcu gazeteci hepsi ayaklanıyor bizimkiler halaa ruhsuz yazıklar olsun
@Alpaslan a kim bilir ne beklentisi var.. nerden iş gelir nereye girerim kaygısı mı.. yazık.
Sen BJK yorumlama tarafsız değilsin kırmızı kartı öyle yumuşatmışsın peki golümüz ne olacak ayrıca o kadar faul yapıldı hiç kart göstermedi hakem