İşte Şansal Büyüka'nın yazısı:

Başka çare yok!

Beşiktaş’ta kadro kalitesi ciddi anlamda düştü. Kaleci kalitesi düştü. Bek kalitesi düştü. Orta alan kalitesi düştü. Elneny aranıyor. Forvet kalitesi düştü. Bu düşüş elbette keyfi olmadı. Para yok... Para olsa, UEFA’dan transfer izni yok. O zaman da yapacak fazla bir şey yok. Böyle düşe kalka gidersin. Başka çare yok.

Oğuzhan dileği

Alanyaspor’u çalıştırırken, kayba koşan Ozan Tufan’ı Türk futboluna armağan eden Sergen Yalçın’dan, Beşiktaş’ta Oğuzhan ile ilgili yeni bir “diriliş “ öyküsü yazmasını bekliyor ve diliyorum. Vefalı adamı severim. Geçmişini unutmayan adama bayılırım. Fenerbahçeli Ozan Tufan, Alanya’da oynarken, hocalığını yapan ve futbola yeniden dönmesini sağlayan Beşiktaş’ın hocası Sergen Yalçın’ı doğum gününde birlikte fotoğraflarını koyarak sosyal medyadan kutladı. Helal olsun. İyiliği unutma, unutturma...

Meraktayım

Beşiktaşlı N’Koudou’ya ne oldu? Nasıl sakatlık böyle ki, aylardır haber yok. Hakem Ümit Öztürk ortalıkta görünmüyor. Karantina da mı, kızakta mı? Alanya’nın en iyilerinden biri olan Salih Uçan oyundan niye çıkartıldı. Denizli % 70-30 topa sahip olduğu Malatya maçını nasıl kaybetti? Beşiktaşlı Aboubakar gollerine ne zaman başlayacak? G.Saray’da Diagne, F.Bahçe’de Thiam niye bu kadar kötü?

Avcı üç yıl kalabilir mi?

Trabzonspor ile Abdullah Avcı arasında 3 yıllık anlaşma sağlandı. Hayırlı olsun. Abdullah Hoca, sistem adamıdır, uzun süreli çalışmayı sever. Ancak Trabzon’un değerli evladı Şenol Güneş’in 3 yıl kalamadığı Trabzonspor’da, Abdullah Hoca 3 yıl kalabilir mi, açıkçası bundan kuşkuluyum. Dilerim bu kuşkular boş çıkar.

Sanal Bahis Misli.com'da