Dört büyüklerin maçları arasında en düşük topun oyunda kalma süresi Beşiktaş-Eyüpspor karşılaşmasında kaydedildi.
Trendyol Süper Lig’in 1. haftasında dört büyük takımın oynadığı karşılaşmalar arasında topun en az oyunda kaldığı mücadele Beşiktaş-Eyüpspor maçı oldu.
Tüpraş Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada top 48 dakika oyunda kaldı. Beşiktaş, mücadeleyi Vaclav Cerny’nin attığı golle 1-0 kazanarak sezona 3 puanla başladı.
Dört büyüklerin ilk hafta maçlarında topun oyunda kalma süreleri şöyle:
Bu verilere göre Beşiktaş-Eyüpspor karşılaşması, dört büyük takımın ilk hafta maçları arasında topun en az süre oyunda kaldığı mücadele olarak kayıtlara geçti.
Duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (5)
Hakem Eyüp sporun oyunun hızını düşürme taktiklerine göz yumdugundan böyle bir durum yasandi
Hakem gerçekten berbattı. Yani resmen o kadar kötüydü ki… tamam Djalo’ya kart gösterilmemiliydi o takma saçı çekmekten fakat maçın ta başından o kadar çok ayağa basma varki hiç bir kart çıkmadı, birisi kalecimizin ayağına basıyor mesela, Nübel topu çoktan yakalamış adam üzerine gidip ayağına basıyor… buna benzer en az üç ayağa basma ekranda herkes net görüyor ve kart yok. Art niyetli olup olmadığını bilmiyorum fakat resmen kötünün en kötüsü bu. Nasıl hakem oluyor bunlar, ligin seviyesini nasıl yukarı çekebilirsin ki.
Eyüp oyunu yavaşlattı, tempomuzu kırmaya çalıştı. Hakem de buna göz yumdu. Bir farkı son dakikalara taşıyıp gol bulmayı amaçlıyorlardı. Bu sebeple top oyunda az kaldı. Zaten tempomuzu yükseltseydik 2, 3 farkı bulup maçın fişini çekecektik. Diğer maçlarda sarıların gole ihtiyacı olduğu için hakem oyunu hızlandırmaya yönelik maç yönetti. Bu işin matematiği budur.
4 büyüklerin de maçını 90 dakika izledim Çorumspor 50 milyon piyasa değeri var en iyi Anadolu takımı olmuş üst sıralarda yer alacaktır ona rağmen gs 40 şut çekti, fener saçma sapan 11 çıkardı direk İsmail Kartal saçmalası Gençlerbirliği kötü takım gençler ve Eyüp bu sene düşer, Trabzonu beğenmedim hiç hazır değildi form tutması uzun sürerse kasımda havlu atar, Beşiktaş iyiydi çok övüyoruz ama zar zor 1 gol atıyor ve rakibi en zayıf takım o yüzden nasıl gider bu ligde Vlahovic her şeyi çözer mi göreceğiz.