Medipol Başakşehir'den, Beşiktaş'ın başına geçen Abdullah Avcı, BJK Tv'ye konuştu. Deneyimli teknik adam şu ifadeleri kullandı;

-BEŞİKTAŞ HER TEKNİK DİREKTÖRÜN KOLAY ULAŞABİLECEĞİ BİR YER DEĞİL-

"Başakşehir ülkede olmayacak bir hikaye. Hem kulübün hem benim gelişimim... Beşiktaş, her teknik direktörün kolay ulaşabileceği bir yer değil. Buranın teknik direktörü olma ayrılacağı çok güzel bir duygu. Benim çocukluğum İnönü Stadı'nda, Taksim'den yürüyerek, merdivenlerden aşağıya inerek, beleştepede maç izleyerek geçmiştir."

-GÜZEL ŞEYLER YAPACAĞIZ-

"Beşiktaş kulübünün duygusu ve ruhu başka. Umarım Beşiktaş ailesine ve biz bu süreçte, insanların sevigisinin arttığı, Vodafone Park'ta hissedeceğimiz duygu... Coşkulu taraftarlarla beraber umarım güzel şeyler yapacağız."

-ŞENOL HOCAMI ZİYARET EDECEĞİM-

"2012 senesinde A Milli Takım teknik direktörü iken bu tesiste kaldık. O günden bugüne kadar birçok şey yapılmış burada. Şenol Hocamı da ziyaret edeceğim. Onun da fikirlerini alacağım. Burada insanlar beni iyi hissettirdiler. İç huzur var burada."

-SEYİRCİNİN KATKISI ÇOK OLACAK-

"İki sene önce burada Vodafone Park'ta bir maç oynadık. 89'da gol attık, baktım herhalde bitti maç dedim. Sonra seyirci hayır bitmedi dedi takımı itti ve 1-1 bitti. Seyircinin takıma çok katkısı olacak. Topu çabuk geri almada dair, çok yardımcı olacaklar bize."

Haber Kaynağı: DUHULİYE