Erbatur Ergenekon, Beşiktaş'ın gündemine gelen Ozan Kabak ve siyah beyazlılara olası transferine dair şu sözleri kullandı: 

KOLAY BİR TRANSFER DEĞİL 

Önce Liverpool'a gitti, kiralandı. Çok ilgi var. Ayrıca, birkaç Avrupa kulübünün de ilgili olduğunu biliyorum. Kolay bir transfer değil. Son döneminde fena değildi. 

Beşiktaş için çok doğru transfer olur.. Çünkü son olarak Norwich'te uzun süre üçlü ve beşli savunmada oynadı. Hep de ilk 11 oynadı. Belki Norwich düştü ve kötü bir savunmaya sahipti ama takım olarak kötüydü. Yalnızca Ozan olarak değil.  

ALINABİLİRSE FARK YARATIR 

Ozan'ın Avrupa'dan çok talibi var. En azından Avrupa basını böyle söylüyor. Bence kolay bir transfer değil. Transfer yaparsa iyi de paraya gider. Dediğim gibi, Beşiktaş alırsa çok önemli bir transfer yapmış olur.

Üçlü savunmayı da çok iyi bilen bir oyuncu. Solda da oynatabiliyorsun. Haliyle fark yaratır. Hâlâ 22 yaşında. Ama kolay bir transfer değil. 

BENCE EN ÖNEMLİ KONU...

Bence Beşiktaş'ın yeni sezon planlamasında en önemli konu stoper planlaması. Yani 3'lü savunma kurgusunu oynarken... Haliyle bu haberleri daha çok göreceğiz.