Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu, Milli Takımdan davet almasına rağmen affını istedi.

Beşiktaş'ın Çek Yıldızı Vaclav Cerny, Çekya Milli Takımından affını istedi.
Çekya Milli Takımı, 26 Mart'ta İrlanda ile oynayacağı Dünya Kupası Play-Off maçı için aday kadrosunu açıkladı.
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Vaclav Cerny hem ailesinde yaşadığı özel durum sebebiyle Milli Takımdan affını istedi ve aday kadrodan çıkartıldı.
Vaclav Cerny, Milli arada kulüpten aldığı özel izinle ülkesine uğrayacak. Daha sonra Beşiktaş ile antrenmanlara katılmak üzere İstanbul'a gelecek.
Bu sezon Beşiktaş formasıyla toplam 24 maça çıkan Cerny, 6 gol 8 asistlik performansı ile Beşiktaş'ın skor yükünü çeken isimlerin başında yer alıyor.
İşte Çekya Milli Takımının Aday Kadrosu:
Duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (8)
Iyi efendi bir insansın, dilerim derdin tez zamanda çözülür, ailenle mutlu yaşarsın. Son milli maçta memleketinde sana ters yapanlar da tasklarını yesin
Demek ki çok ciddi ailevi problemleri var yoksa Play off maçlarını kim kaçırmak ister ki. Karı istiyorsa yönetim gerisini yapmalı.
biz ne alaka!? sanki şampiyonluğa oynuyoruz aq
aah ah, Agbadou'nun yanında Tomas Sivok olsaydı keske, bu kadroyu görünce o aklıma geldi
Cherny coz olum su ailevi sorunlari sende Adem Ljajic olma basimiza.
Bu duruşu her oyuncu sergilemeli, Türk oyuncuları dahil
Besiktas hikaye. Burdada bisey oynamiyor. Buda rafa gibi olacak sanki