Beşiktaş'ın yeni transferleri için Tüpraş Stadyumu'nda düzenlediği imza törenine hoş geldiniz.
Güney Kore İstanbul Başkonsolosu Lee Woo-sung, Hyeon-gyu Oh'un imza törenini takip etmek üzere Tüpraş Stadyumu'na geldi.
Serdal Adalı: "Bu transfer döneminde titiz bir çalışma yürüttük. Teknik ekibin talepleri doğrultusunda hırsına, çalışma disiplinlerine ve karakterlerine güvendiğimiz oyuncuları transfer ettik. Savaşan, üreten, mücadele eden, başarıya aç, genç ve tecrübeli isimlerin doğru şekilde harmanlandığı bir Beşiktaş istiyorum. Önümüzdeki 10 yıllık Beşiktaş planı, camiamızda heyecan yarattı. Bunun da farkındayım."
Serdal Adalı: "Yeni transferlerimizi tanıtmak istiyorum; Oh (gülerek). Taraftarlarımızın çok seveceği bir enerjisi var. Asla pes etmeyen, savaşçı karakter. Kalitesini Alanyaspor maçında gösterdi, hesabı unutulmaz bir şekilde açtı. Unutulmaz goller atacağına inanıyorum. Kulübün marka değeri ve global anlamda kitlemizi arttırmak için büyük rolü olacak. kendisi ile Uzakdoğu pazarına gireceğiz. Transferi Güney Kore'de de heyecan yarattı. Güney Kore İstanbul Başkonsolosu Lee Woo-sung, hem maça hem de bugün buraya geldi."
Serdal Adalı: "Amir Murillo'nun kalitesine ve katacaklarına inanıyoruz. Ülkesi Panama'da bu transfer çok konuşuldu. Panama Büyükelçisi dün geldi ve ziyarette bulundu. Beşiktaş'a katkı vereceğine inanıyorum. Bizimle olduğu için çok mutluyuz."
Serdal Adalı: "Emanuel Agbadou'nun transferi için çok uğraştık. Son kontratı olan oyuncu almayacağımız söyledik. Savunmada eksiklerimiz vardı. Agbadu ile birlikte gerekli kalite ve standarda ulaştık. Beşiktaş savunması seviye yükseltti. Transfer sürecinde kararlılığı ve duruşundan dolayı teşekkür ediyorum."
Serdal Adalı: "Junior Olaitan, Türkiye'de kısa sürede kendini gösterdi. Beşiktaş'a uğurlu geldi, Beşiktaş da ona uğurlu geldi. Geçen gün bir çocuğu oldu. Ona da 'Hoş Geldin' diyorum."
Serdal Adalı: "Yasin Özcan genç yaşında Premier Lig'e gitti. Tammy Abraham transferinde bu imkan karşımıza çıkınca hemen değerlendirdik."
Serdal Adalı: "Kristjan Asllani, Avrupa'nın önemli oyuncularından biri. Beşiktaş'a kısa sürede uyum sağladı. Asllani diye sesleniyoruz ama bana göre tam bir kartal. Kiralık geldi ama onunla da uzun yıllar devam etmek istiyoruz."
Serdal Adalı: "Milan ve Roma gibi kulüplerde oynayan kaleci Devis Vasquez'i kadromuza kattık. Kiralık geldi ama onunla da uzun yıllar devam etmek istiyoruz."
Devre arasında ayrılan isimlere hizmetleri için teşekkür eden Serdal Adalı, teşekkür ettiği oyuncular içinde Rafa Silva’nın adını saymadı.
Serdal Adalı: "Takımımızdan ayrılan Mert Günok, Paulista, Svensson, Jurasek, Demir Ege ve Abraham'a da hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum."
Serdal Adalı: "Dünya üzerinde %100 transfer başarısı diye bir şey yok! Hiçbir kulüp de bunu yapamıyor zaten. Bazen yetenekli isimlerin ülkeye ve takıma uyumu sorun olabiliyor. Beklediğimiz verimi alamadığımızda ve iyi bir teklif geldiğinde yolları iyi bir şekilde ayırdık. Kayıp yaşamadık. önemli kazanımlar elde ettik. Maaş gideri düştü, yas ortalamasını azalttık... Teknik ekip de takımın geleceğinden umutlu. Söz teknik ekip ve futbolcularda. Alanyaspor maçındaki taraftarın muazzam duruşu, Beşiktaş'ın sahipsiz olmadığını kanıtladı. Ancak hakem eliyle yazılan bir skandalı konuşmak zorunda kalıyoruz."
"BEŞİKTAŞ'IN EMEĞİNE ART NİYET!"
Serdal Adalı: "Karşımızda matematik mucizesi var! Tekbir pozisyonda, VAR monitöründe 6 dakika harcadı ama o kadar duraksama olmasına rağmen maçın sonuna 6 dakika ekledi! Bu Beşiktaş camiasının aklı ile dalga geçmektir!
Net bir pozisyonunda VAR odasında çıt çıkmadı! O sessizlik çok şey anlatıyor! Bu tablo, insanı hata olayını geçti! Bu Beşiktaş'ın emeğine karşı art niyet göstergesidir.
TFF ve MHK'ya sesleniyorum... Bu hatalar Türk futbolunun derin bir meselesidir. VAR hatalarını azaltmak için uzun süredir ülkemizde yabancı eğitmenlerin katkısı da soru işaretidir.
Sert bir açıklama yapabilirim ama geldiğimizden beri aldığımız cezalar var. Sayın TFF Başkanı 'VAR hatalarını kabul etmem. Başkanlar konuşsun, ceza almayacaklar' diyerek sözlerime devam etmek isterim."
Serdal Adalı: "Tünelin sonundaki ışığın tüm camiamız tarafından görüldüğüne inanıyorum. Bu süreçte taraftarlarımızdan beklentim ve isteğim, Kartal Yuvası mağazalarına hak ettiği ilginin gösterilmesidir."
Serdal Adalı: "Yunanistan'daki pankart için Yunan polisini kınıyorum! O terbiyesizliğe 40 sayı ile cevap veren basketbol takımımızı kutluyorum ve alkışlıyorum."
''BEŞİKTAŞ'A GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM''
Yasin Özcan: "Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum. Beşiktaş'ın büyüklüğünü biliyorum ve elimden gelen her şeyi yapacağım. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim.
Anderlecht'teyken telefon çaldı ve 'Beşiktaş, seni istiyor' dediler. Hiç düşünmeden kabul ettim.
Sergen Yalçın çok iyi bir teknik adam, hepimiz biliyoruz. Onunla çalışmaktan çok mutluyum.
Sol stoperde daha çok rahat ediyorum ama sol bek de oynuyorum. Sıkıntı yaşamıyorum, fark etmiyor."
''TRANSFERİM İÇİN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM''
Kristjan Asllani: "Beşiktaş'ta olduğum için çok mutluyum. Videom da çok güzel olmuş, çok beğendim. Başkana, Sergen Yalçın'a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Futbolda kırmızı kart olabiliyor, biraz da şanssızdım ve ilk maçımda atıldım. Hocamdan, takım arkadaşlarımdan ve camiadan özür diliyorum.
Transfer öncesi Hakan Çalhanoğlu konuşmadım. Ernest Muçi ve Milot Rashica ile konuşum, Beşiktaş ile ilgili çok güzel şeyler söylediler."
''HOCAMIZ NEREDE İSTERSE ORADA OYNARIM''
Junior Olaitan: "Benim için hazırlanan videom için teşekkür ederim. Burada olduğum için teşekkür ederim. Başkana, hocamıza teşekkürler. Bana güvendiler ve Beşiktaş gibi büyük bir takıma geldi. Çok heyecanlıyım.
Kapalı oynayan takımları açabilecek gücümüz var. Bunu her takıma karşı yapabiliriz.
Hocamız nerede isterse, orada oynarım. 8 numara, 10 numara, kanat... Hiç sorun değil. Önemli olan oyuncu değil, Beşiktaş'ın kazanması."
"MÜCADELE KAYBEDEMEM!"
Hyeon-Gyu Oh: "Beşiktaş'ta olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu takımın bir parçası olduğum için gurur duyuyorum.
Buraya gelme fırsatı verildiği için teşekkür ederim. Beşiktaş için her zaman mücadele edeceğim. Ben girdiğim hiçbir mücadeleyi kaybedemem. Taraftarların da bunu sevdiğini biliyorum. Beşiktaş, her rakibini yenebilir."
Hyeon-Gyu Oh: "Alanyaspor maçında ilk golümü attım, taraftar daha fazla gol ve galibiyet bekliyor. Ben de oynayacağım maçları bekliyorum. Şimdi Başakşehir maçını bekliyorum, goller atmak istiyorum."
''TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ BEŞİKTAŞ İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM''
Emmanuel Agbadou: "Beşiktaş'ta olduğum için çok mutluyum. Gelişim zor oldu ama başkana, hocamıza, sportif direktörümüze teşekkür ederim. Beni getirmek için çok çaba harcadılar. %100 ile oynayacağım ve Türkiye'nin en büyüğü Beşiktaş için en iyisini yapacağım."
Emmanuel Agbadou: "Süper Lig'in zor olduğunu düşünüyorum. Premier Lig'e benzediği açılar var. Yüksek tempo, fiziksel güç... Top durmuyor, her yere koşmanız lazım. Forvetler çok zeki, bu ligde iyi forvetler var. Çoğu şey ufak detaylarla belirleniyor. İyi forvetlere karşı oynayacağım. Sakatlıksız bir şekilde onlara karşı savaşacağım."
Emmanuel Agbadou: "Premier Lig'de çok büyük forvetlere karşı mücadele sergiliyorsunuz. Liderliğimi ve tecrübemi, Beşiktaş'a getirebileceğimi düşünüyorum. Önde oynayan arkadaşlarımda "Arkada güvenebileceğiniz bir stoper, bir lider var" düşüncesini oluşturmak istiyorum."
''SICAK KARŞILAMA İÇİN ÇOK MUTLUYUM''
Amir Murillo: "Burada olma fırsatını verdikleri için başkanımıza ve teknik ekibe teşekkür ederim. Takıma yardım etmek için elimden geleni yapacağım. Aynı zamanda taraftarlara güzel zaman geçirmek istiyorum.
Sıcak karşılaşama ve mesajlar için çok mutluyum. Bana çok fazla öz güven veriyorlar, karşılığını sahada sunmayı arzuluyorum.
Sergen Yalçın ile toplantımız oldu. Takımın nasıl oynadığını ve benden beklentilerini anlattı. Onun istediklerini yerine getireceğim."
''SATIN ALMA OPSİYONUM GERÇEKLEŞSİN DİYE HER ŞEYİ YAPACAĞIM''
Devis Vasquez: "Başkanımıza teşekkür ederim. Teknik ekibe ve kulüpteki herkese teşekkür ederim. Burada olmaktan dolayı mutluyum ve burada odluğum sürece en iyisini yapacağım.
Oscar Cordoba'yı tanıyorum ve onunla idman yapma fırsatım olmuştu. Gelmeden önce bana Beşiktaş'ın büyüklüğü anlatıldı.
Satın alma opsiyonunun gerçekleşmesi için elimden gelen her şeyi yapacağım."
duhuliye.com