Beşer şunları aktardı:

TEMPO VE HAREKETLİLİK... 

Tabi, Josef'in sakatlanması bütün dengeleri bozdu. Bu süreçte, yanılmıyorsam Atiba da aynı şekilde bir sıkıntı yaşıyor. Aksi takdirde, ben açıkçası Beşiktaş'ın çok iyi bir orta saha merkezine sahip olduğunu düşünüyordum.. O bölgede Josef'i merkeze aldığımız zaman... İşte Gedson'u getirdiniz. Denklemin içerisinde Emirhan'ı düşünüyorduk. Emirhan'ın gidişi, Josef'in sakatlanması...

Kalan oyuncuların teknik açıdan iyi oyuncular olmakla birlikte, o orta saha merkezinin gerektirdiği tempo ve hareketliliğe cevap verme konusunda belki yetersiz kalmaları transfer arayışlarını beraberinde getirdi. 

ÖN TARAFIN BİR ANLAM İFADE ETMESİ İÇİN... 

Her şeye rağmen Beşiktaş'ın çok iyi bir ön tarafı var. Ama o ön tarafın bir anlam ifade edebilmesi için orta saha merkezinin ve aynı şekilde savunmanın destekleyici unsur olarak Beşiktaş'ta o takım bütünlüğünde kaliteyi ortaya koyabilmesi lazım.. Bu noktada orta saha için Kerem Atakan olabilir. Stoper arayışları devam ediyor mu Beşiktaş'ın, bilemiyorum. Kadroya Emrecan'ı dahil ettiler. Emrecan da çok iyi bir potansiyel. Zaten öncesinde Saiss alınmıştı.

BİZDE DUYGULAR VE YORUMLAR ÇOK ÇABUK DEĞİŞEBİLİYOR

Aslında Beşiktaş'ta çok da fazla sıkıntı yok. Hani, 1-2 transferlik meselesi var Beşiktaş'ın. Ama sanki takımın ortaya koyduğu performansla, ilk başta ön tarafa yapılan transferlerin ortaya çıkardığı algı arasında bir uçurum, bir mesafe olunca bir karamsarlık geldi camiaya. Sanki Beşiktaş çok yetersizmiş gibi...

Sanki Beşiktaş şampiyonluk yarışında rakiplerinin çok gerisinde kalmış gibi bir algı oluştu. Bizde duygular ve yorumlar çok çabuk değişebiliyor. Evrilebiliyor... Biraz ben bunu görüyorum.