Önümüzdeki sezon Marcelo Saracchi ile rekabete girecek yerli bir sol bek transfer etmek isteyen Galatasaray gözünü, Beşiktaş'ın da gündeminde olan milli futbolcuya dikti.

Umut Meraş'ı devre arasında yüksek maliyeti sebebiyle transfer edemeyen Beşiktaş ve Galatasaray, Le Havre'nin Fransa'da 1. lige çıkamaması sebebiyle bu kez daha avantajlı. Beşiktaş, futbolcuyu sezon başında Bursasapor'dan transfer etmek istemiş ancak başarılı olamamıştı.

Üst lige çıkamayan Le Havre'nin EURO 2020'nin iptal olması sebebiyle Umut'u yüksek bonservisle satma hayali de suya düştü.

Beşiktaş ve Galatasaray'ın yıldız oyuncu için transfer teklifinin ise satın alma opsiyonlu kiralama olacağı ifade edildi.

Umut'un üst üste 2 sezon 2. ligde oynamaya soğuk baktığı ve Le Havre'den izin isteyeceği konuşuluyor. 24 yaşındaki oyuncunun üst seviyede oynamak istemesi Türk takımlarının umutlarını arttırıyor.

Milli futbolcuyu yüksek bir rakama satması zor gözüken Le Havre'nin Umut Meraş'ı hangi takıma göndereceğim merakla bekleniyor.

Takvim