"PROBLEMİ ÇÖZEMEDİLER"

Beşiktaş problemi çözemedi. Alanyaspor çok daha fazla istediklerini yapan taraftı. İkinci yarı kısa bir süre Beşiktaş'ın topu ve oyunu kontrolüne aldığı bir kısım vardı. Beşiktaş üretim sorununu çözemedi. Alanyaspor savunmasını aşamadılar.

"WELINTON BİRE BİRLERDE SORUNLU"

Welinton yüksek toplarda iyidir ama bire birlerde çok çabuk geçiliyor, hamlelerde sorun yaşıyor. Bunlar da var.

"ARZUYU HİSSETTİREMEDİ"

Beşiktaş golü bulduktan sonra 10 dakikada o arzuyu, o isteği pek hissettiremedi. Tempo olarak da, baskı olarak da bunu başaramadı.

"BAKASETAS BELKİ EN İYİSİ"

Bakasetas, belki de Süper Lig'deki en iyi forvet arkası. Alanyaspor'da Davidson da çok kaliteli bir oyuncu. Oyunun çözümünde, topu kaptırmama konusunda çok katkı sağlayan bir oyuncu, tahmin edilemez bir yönü de var.

"EN BÜYÜK EKSİK, AYAK ÜSTÜ"

Atiba'nın herhalde en büyük eksikliği, son vuruşlardaki sorun. Ayak içi ile iyi vuruşlar yapıyor ancak ayak üstü ile vuruşlarda sorunları var.

"VAR FUTBOL İLE ÇOK OYNADI"

VAR'ın ortaya çıkışıyla birçok şeyin hallolacağına inandık, birçok şey karıştı. Sergen hocanın hakem eleştirisi tartışılır ama futbolun doğasıyla gerçekten çok oynadılar. Birçok maçta iğneyle, cımbızla penaltı veriyor. Penaltı insanın gözüne batmalı. VAR ile doğallığını yitirdi oyun. Ele çarpan penaltılarda ne olacağı şaşırıldı, kaza ile ele çarpan penaltılarla maçların belirlenmesi adaletli değil.

"HER YÜZE GELEN KART OLMAZ"

Her yüze gelen dokunuş aynı kabul edildi. Bu olmaz ki... Her yüze gelen darbede kart olmaz. Yorum diye bir şeyi kaldırın o zaman. VAR'ın ne zaman devreye gireceğini ben hiç çözemedim.

"ÜZERİMİZE OYNANAN OYUNLAR"

Ne kurallar konulursa konulsun, Fenerbahçe, Kasımpaşa, Galatasaray, hepsi kendilerine haksızlık yapıldığını söyleyecek. Hata olarak değil, üzerimize oynanan oyunlar olarak görüyoruz her şeyi.

"TARAFTAR TALEP EDECEK"

Bir sezon hiç hakem konuşmadan bir sezon geçirsek ne olacak, çok merak ediyorum. Bir tek şekilde düzelir bu, taraftar talep edecek. Bırak hakem kararlarını, bana oyunu söyle diyecek. Hakem kararları mazeret olarak sunulduğu ve kabul gördüğü müddetçe bu böyle devam edecek. Bir gün adı Beşiktaş, bir gün Galatasaray olacak, fark etmez.

"BÖYLE KAZANMAYI NASIL SEVERİZ?"

Haksızlık yaparak, manipüle ederek kazanmayı niye seviyoruz? Ben bunu kabul edemem ya. Gerek ahlaki, gerek vicdani, bu nasıl kabul edilir?

Kaynak: Sporx