Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ‘Bırakmam Seni’ adlı kampanyayla ilgili son durumu anlattı. Kampanya verilen destekten memnun mu? Rahmi Koç ile görüşme yaptı mı? Eski başkanların kampanyaya desteği ne ölçüde? Ahmet Nur Çebi, Radyospor canlı yayınında açıkladı.

Beşiktaş’ın bağış kampanyasında son durum ne?

Bağış kampanyasına destek çağrısı yapan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaşlı iş insanlarıyla görüşme yaptığını ifade ederken, kampanyaya desteğin artması gerektiğine vurgu yaptı.

Çebi, ”Baştan beri söyledim. 1 veren de 1000 veren de kıymetli. Ama bir tık daha hızlansak diyorum. Biraz daha artırmamız gerekiyor. Özellikle iş insanlarına seslenmek istiyorum. Maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız var. Özellikle önümüzdeki haftadan itibaren bir süreç yaşayacağız. Kendilerine ulaşmaya çalışıyoruz. Yemek yemek, bir araya gelmek mümkün olmuyor. Maalesef yemekli toplantılar olmuyor. Tek tek telefonla arıyorum. İş insanlarımızdan destek bekliyoruz” diye konuştu.

Rahmi Koç ile görüşme yaptı mı?

Ahmet Nur Çebi, Rahmi Koç ile herhangi bir görüşme yapıp yapmadıklarına da değindi. Beşiktaş’ın 1 numaralı ismi, “Rahmi Koç ve diğer iş insanlarıyla da görüşüyoruz. Rahmi Bey bize her zaman iyi yaklaşmıştır. Her şeyiyle bize destek olmuş bir camia büyüğümüz. Aileye teşekkür ediyorum. Rahmi Bey, Beşiktaşlı olduğu için mutluyuz. İyi ki varlar” dedi.

Diğer kulüp taraftarlarına teşekkür mesajı

Öte yandan Çebi, başka kulüplerin taraftarlarının bağış kampanyasına yaptığı desteğe teşekkür etti. Ahmet Nur Çebi, ”Sanatçılar arasından destek verenler var. Beşiktaş çok seviliyor. Beşiktaş ikinci takımım diyenler var. Trabzonsporlu, Galatasaraylıyım ama ikinci takımım Beşiktaş diyenler var. Bizim birinci takımımız Beşiktaş. Diğer takımlar ikinci takımımız. Dostluk güzel şey. Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor olmasa ligin zevki olur mu? Olmaz” ifadelerini kullandı.

Eski başkanlarla bağış kampanyası için görüştü mü?

Beşiktaş Başkanı, eski başkanlarla herhangi bir görüşme yapıp yapmadı sorusuna ise ”Yıldırım Demirören ve Serdar Bilgili ile görüşmedim. Yoğun olabilirler. Bize geri dönüş yapacaklarını düşünüyorum” dedi.