Beşiktaş'ta altyapıdan A takıma yükselip ilk 11 seviyesinde görev alan 3 oyuncu; Ersin Destanoğlu, Rıdvan Yılmaz ve Serdar Saatçı'nın sözleşmeleri önümüzdeki sezonun sonunda sona erecek.

VOLE yorumcusu Uğur Karakullukçu, Beşiktaş'ın Serdar Saatçı'ya yaptığı sözleşme yenileme teklifini açıkladı ve siyah beyazlı yönetimi eleştirdi.

Beşiktaş'ın Serdar Saatçı'ya yaptığı 5 yıllık sözleşme teklifinin aylık 15 bin TL olduğunu belirten Karakullukçu, 

"Beşiktaş'ın Serdar Saatçı'ya önerdiği para yıllık 15 bin TL, 5 yıllık sözleşmeye imza at deniyor. Çocuk Vadi İstanbul'a gitse, 1+0 ev tutacağım dese tutamaz 15 bin liraya. Beşiktaş'ın futbolcusu kirasını ödeyebilmeli. En iyi mekana gidebilmeli.

Bu çocuk Kalamış'ta arkadaşlarıyla oturuyor. Arda Güler geldi, Galatasaray'dan da bir oyuncu geldi, aynı jenerasyondan arkadaşlar buluştu diyelim. Ben bu yemeğin parasını ödeyebilir miyim diye düşünür mü Beşiktaş futbolcusu? 15 bin liraya düşünürsün. 15 bin liraya gidip Kalamış'ta yemek yiyemezsin. Ailen zengin değilse bu yemeğe çıkamazsın.

Altyapıdan çıkıp İtalya'dan teklif almış Beşiktaş A Takımı futbolcusunu böyle bir konuma düşürmeye hakkınız var mı gerçekten?"ifadelerini kullandı.

Serdar Saatçı için Serie A kulüpleri Empoli ve Sassuolo'nun devrede olduğu, oyuncuyu önümüzdeki sezon bedelsiz olarak kadrosuna katmak şimdiden görüşmelere başladıkları iddia edilmişti.