İşte İlker Yasin, Mehmet Aslan, Güntekin Onay ve Uğur Meleke'nın Beşiktaş yorumları...

SORU: Beşiktaş'ın son 3 maçta rakipleri karşısında oynadığı ezici futbol ve istatistiklerde yakaladığı bariz üstünlük gelecek sezon için bir ölçü olabilir mi? Mevcut görüntü siyah beyazlı taraftarları ümitlendirmeli mi?

İLKER YASİN - BEŞİKTAŞ’TA ÇOK FAZLA BELİRSİZLİK VAR
"Tabii ümitlenebilir ama özellikle son iki maçta skora katkı yapan Nkoudou ve Diaby’nin istikrarlı bir şekilde bu katkıyı yapabileceklerine dair bir veri yok. Aynı şeyleri son iki maçta 2 gol, 4 asist üreten Burak için de yaşından (34) ötürü söyleyebiliriz. Ayrıca şu an takımın orta sahadaki yükünü çeken Atiba ve Elneny’nin önümüzdeki sezon kalıp kalmayacağı belli değil. Bu kadar belirsizlik içinde gelecekle ilgili yorum yapmak sağlıklı olmaz."

HAFTANIN ENLERİ
Haftanın olayı: Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır’ın sabah üniversite sınavına girip, akşam Ankaragücü maçına çıkması.
Haftanın Takımı: Kayserispor
Teknik direktör: Robert Prosinecki
Haftanın Futbolcusu: Burak Yılmaz
Haftanın Hakemi: Yok 

MEHMET ARSLAN - BEŞİKTAŞ’IN FUTBOLUNDAN ÇOK SERGEN YALÇIN’IN VARLIĞI HEYECAN VERİCİ

"Beşiktaş taraftarını bilmiyorum ama bir futbolsever olarak beni asıl heyecanlandıran; siyah beyazlı takımın ortaya koyduğu futboldan çok Sergen Yalçın’ın varlığı ve söylemleri. Ve hatta eylemleri. İyi futbol elbette iyi futbolcularla oynanır. Gelecek sezon Sergen Yalçın’ın talepleri doğrultusunda gerçekleşecek transferler beni şimdiden heyecanlandırıyor."

HAFTANIN ENLERİ
Haftanın olayı: F.Bahçe’nin 89’da 2-1 gerideyken maçı 3-2 kazanması ve Alanya’nın 3 kez öne geçip galip gelememesi
Haftanın Takımı: Kayserispor
Teknik direktör: Robert Prosinecki
Haftanın Futbolcusu: Burak Yılmaz
Haftanın Hakemi: Cüneyt Çakır

GÜNTEKİN ONAY - SERGEN YALÇIN İSTEDİĞİ KADROYU KURABİLİRSE...

"Sergen Yalçın, Beşiktaş’a çok dominant bir futbol oynatıyor. Skor ne olursa olsun, sadece rakip kaleyi düşünüyor. Hem de saha içi ve dışındaki tüm sorunlara rağmen. Sergen Hoca istediği kadroyu kurarsa bu oyun seyirci desteğiyle daha da görkemli bir hale gelebilir."

HAFTANIN ENLERİ
Haftanın olayı: Şampiyonluk yarışı veren Başakşehir, Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor’un haftayı galibiyetsiz kapatması
Haftanın Takımı: Kayserispor
Teknik direktör: Robert Prosinecki
Haftanın Futbolcusu: Burak Yılmaz
Haftanın Hakemi: Ali Palabıyık

UĞUR MELEKE - SERGEN’Lİ BEŞİKTAŞ’IN GELECEĞİ ÇOK PARLAK

"Beşiktaş 2000’lerde Lucescu’yla, 2010’larda Şenol Güneş’le heyecan verici bir takım olmuştu. Sanırım 2020’lerde de bu heyecanı Sergen Yalçın yaşatacak. Maç kazanılır-kaybedilir, ama Türkiye’de bir konvansiyonel büyük takım sahaya çıktığı zaman galibiyet için oynar. Aldığı önlemden fazlasını aldırır. Sadece rakibe göre pozisyon almaz, oyunu domine eder. Sergen Yalçın’ın Beşiktaş’ta hallettiği en önemli mesele bu. Beşiktaş kadrosuna tekrar büyük takım olduklarını hatırlattı. Ve geleceği çok parlak."

HAFTANIN ENLERİ
Haftanın olayı: Pandemi sonrası 3’te 3 yapan tek takım Kasımpaşa. Trabzon ve Sivas 1, G.Saray ve Alanya 0 galibiyet. Pandemi bir reset attı lige.
Haftanın Takımı: Kayserispor
Teknik direktör: Sergen Yalçın
Haftanın Futbolcusu: Efecan Karaca
Haftanın Hakemi: Cüneyt Çakır

Hürriyet