Ay-yıldızlılar, bu tabloyla birlikte 2022 Dünya Kupası'nda mücadele etmek için play-off turunda oynama hakkı kazandı. A Milli Futbol Takımı'nda Cebelitarık maçında yıldızlaşan genç futbolcuya Avrupa kulüplerinin ilgisini menajeri duyurdu.

MUHTEMEL RAKİPLER BELLİ OLDU

A Milli Futbol Takımı'nın 2022 Dünya Kupası Play-Off Turu'ndaki muhtemel rakipleri de netlik kazandı. Ay-yıldızlılar; İskoçya, İsveç, Portekiz, Rusya, İtalya ya da Galler arasından çekilecek kurayla rakibiyle eşleşecek.

KURA ÇEKİMİ 26 KASIM'DA

2022 Dünya Kupası Play-Off Turu kura çekimi 26 Kasım Cuma günü gerçekleştirilecek. İsviçre'nin Zürih kentinde gerçekleştirilecek kura çekimi FIFA'nın resmi internet sitesinden ve televizyon kanallarından canlı olarak yayımlanacak.

RIDVAN YILMAZ'IN MENAJERİ AÇIKLADI

A Milli Futbol Takımı ve Beşiktaş'ın genç sol beki Rıdvan Yılmaz'ın menajeri Necdet Ergezen'in Haber Global'e yaptığı açıklamaya göre genç futbolcuya Avrupa'dan kulüplerin ilgisinin olduğu iddiaları gerçeği yansıtıyor.

CEBELİTARIK MAÇINDA 2 ASİST YAPTI

A Milli Futbol Takımı'nın Cebelitarık ile oynadığı maçta oyuna sonradan dahil olan 20 yaşındaki sol bek, karşılaşmada Ay-yıldızlıların farkı açmasına yardımcı oldu. Genç futbolcu, 45'inci dakikada dahil olduğu mücadelede 2 asist yaptı.

ALMANYA'DAN TALİPLERİ BULUNUYOR

Menajerinin de ilgiyi duyurduğu Rıdvan Yılmaz'a özellikle Almanya'dan kulüpler ilgi gösteriyor. Bundesliga ve Bundesliga 2'de yer alan Alman temsilcileri, genç oyuncunun performansını yakından takip ediyor.

5 KEZ MİLLİ OLDU

A Milli Futbol Takımı'na ilk kez Şenol Güneş döneminde davet edilen Rıdvan Yılmaz, Alman çalıştırıcı Stefan Kuntz tarafından da tercih edildi. Genç futbolcu şu ana kadar A Milli Futbol Takımı formasıyla 5 maçta şans buldu.

BU SEZON 10 MAÇTA FORMA GİYDİ

Beşiktaş'ta da forma rekabetinde arkadaşlarının gerisinde kalmayan Rıdvan Yılmaz bu sezon 10 resmi karşılaşmada süre aldı. 20 yaşındaki sol bek bu karşılaşmalarda 2'şer gol ve asist üretti.

SÖZLEŞMESİ 2023'TE SONA ERECEK

Siyah-beyazlı kulübün altyapısından yetişen Rıdvan Yılmaz'ın Beşiktaş'la olan sözleşmesi 2023'te sona erecek. Genç futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon 800 bin euro civarında gösteriliyor.