Türk futbolunun en popüler isimlerinden olan Batuhan Karadeniz, bir kez daha gündemdeki yerini aldı.

Son olarak Iğdır FK'da oynayan ve başarılı performansıyla dikkat çeken tecrübeli forvet, 1 yıl daha sözleşmesi olmasına karşın takımından ayrıldı.

Batuhan Karadeniz'in transferine dair flaş gelişmeler yaşanırken, tecrübeli futbolcunun yeni takımı da ortaya çıktı.

Beşiktaş altyapısında yetişen ve henüz 16 yaşında A takıma yükselen Batuhan Karadeniz'in kariyeri istediği gibi gitmemişti.

SON DURAĞI IĞDIR OLDU

Trabzonspor ve Sivasspor da dahil birçok takımda tutunamayan Batuhan Karadeniz'in son takımı Iğdır FK olmuştu.

Iğdır FK sürpriz bir şekilde Batuhan Karadeniz için 1461 Trabzon'a 153 bin euro ödeyerek deneyimli golcü ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.

AYRILIĞI SOSYAL MEDYADA DUYURDU

Ancak Batuhan Karadeniz beklenmedik şekilde Iğdır FK ile yollarını ayırdığını açıkladı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlayan 31 yaşındaki futbolcu, yeni takımını kısa süre içinde açıklayacağını duyurdu

Iğdır FK ile ligde 26 maça çıkan Batuhan Karadeniz 16 gol, 3 asistlik iyi bir performans sergilemişti.

GERİ DÖNÜYOR

Spor Toto 1. Lig' ekiplerinden Sakaryaspor, uzun süren sessizliğini Batuhan'la bozmaya hazırlanıyor. Yeşil-siyahlılar, daha önce de gündeme gelen Batuhan Karadeniz'le yeniden görüşmelere başladı.

SAKARYA'YI AÇIKLADI

Temasları sıklaştıran Sakaryapor yönetiminin, bu transferde kısa sürede noktayı koymak istediği gelen haberler arasında yer alıyor. Iğdır FK'den ayrılan 31 yaşındaki forvet de eski takımına dönmek istediğini ifade etti.

BATUGOL

2017-2018 sezonunda Sakaryaspor'da görev yaptı. 22 karşılaşmada şans bulan tecrübeli oyuncu, 12 kez ağları havalandırdı.

'Batugol' lakaplı oyuncu, Beşiktaş, Eskişehirspor, Trabzonspor ve Sivasspor gibi takımlarda da boy gösterdi. A Milli Takım formasını ise 2 kez sırtına geçirdi.

Kaynak: Sabah