Boca Juniors, Palmeiras'la anlaştı ama...

Borja, Arjantin'in en büyük kulüplerinden Boca Juniors'un da transfer gündeminde yer alıyor. Boca, oyuncunun haklarının yarısı için 3 milyon dolara Palmeiras'la anlaşmıştı.

Konuyla ilgili olarak Arjantin'in meşhur radyosu Radio Belgrano, Mundo Boca Radio programını yapan Martin Ribas önemli açıklamalar yaptı.

Oyuncu ile maaş konusunda anlaşma sağlanamadı

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ribas, "Boca Juniors, Palmeiras'la oyuncunun haklarının yarısı için 3 milyon Dolar'a anlaşmıştı. Tüm hakları için 6 milyon Dolar istiyorlar. Oyuncu 1. 6 milyon Dolar kazanıyor. Boca, oyuncu ile maaş konusunda anlaşma sağlayamadı.

Bu arada Türkiye'den Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin bu transfer için devreye girdiğini öğrendik. Fakat dün Brezilya'da tüm gazeteler, Gremio'nun 1 milyon Dolar karşılığında Borja'yı kiraladığını yazdı.

Gremio transfere yakın

Benim edindiğim bilgi de bu yönde; Gremio bu transferi gerçekleştirmeye çok yakın. Brezilya'da resmî açıklamanın yapılması bekleniyor" dedi.

14 gol, 2 asist

Öte yandan kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2022 yılına kadar devam eden 28 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon forma giydiği 22 maçta 14 gol ve 2 asist kaydetti.

Kaynak: Ajansspor