Beşiktaş, Antalya önünde 1-0’ı bulmasına karşın maçın sonunu getiremedi ve beraberlikte kaldı. Sizce Beşiktaş’ın hangi bölgelere takviyeye ihtiyacı var?

UĞUR MELEKE

SAĞ BEK, SANTRFOR VE KANAT ALMALI

Beşiktaş‘ın sağ bek ve santrfor ihtiyacı zaten net... Necip uysal iyi niyetli ama Antalyaspor karşısında 27. dakikada Dorukhan Toköz’ün gördüğü sarının da, 43’te Amilton’un pozisyonunun da sebebi Necip’in yetersizliği.

LARiN ANLAMSIZCA STATiK OYNUYOR

Cyle Larin de anlamsız bir şekilde statik oynuyor, oysa bir büyük takım santrforu sadece kenar ortası beklemez. Hareket etmeli, pas trafiğine katılmalı. Çapraz koşularla arkadan gelene alan açmalı. Tyler Boyd’da net bir toparlanma var, şu anda kenar oyuncuları içinde en olumlu çizgi onda. Üçüncü bir transfer yapma şansları varsa bir de kanat hücumcusu arayabilir Beşiktaş.

GÜNTEKİN ONAY

BEŞİKTAŞ TRANSFERDE ÇOK AĞIR HAREKET EDİYOR

Beşiktaş transferde çok ağır hareket ediyor. Takımın golcüsü Burak Yılmaz Lille’e transfer olalı 50 gün oldu ve henüz bir transfer yapılmadı. Üst düzey bir santrfor şart. Bu isim Kasımpaşalı Bengali-Fodı Koita değil. Ayrıca siyah beyazlılar eldeki en kaliteli oyuncusu Adem Ljajiç’i de kullanamıyor. Sağ bek ve gole yakın bir kanat forvet transferi şart. Tüm bu olumsuzluklara rağmen Beşiktaş, öne geçmeyi başardığı Antalyaspor maçında galibiyeti kaçırdı ve sezonun ilk 2 haftasını 4 puanla geçti.