Çağlar Şahin Akbaba, üst seviyeleri hedefleyen futbolcuların kendini sürekli geliştirmesi gerektiğine dikkati çekti.

Futbolun sürekli değiştiğini dile getiren kaleci, "Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İnsan kendini geliştirmezse, hep yerinde sayar. Ben de bunun bilincinde olarak çalışıyorum. Bazı riskler alıyorum. Kendimi geliştirmek için bu riskleri almak zorunda hissediyorum. O yüzden önde oynuyorum. Önde oynadığım zaman çok eleştiri alıyorum ama ben kendimce doğru olanı yapmaya çalışıyorum. Üst düzey düşünüyorsan, hedeflerinde üst düzeyde olmak varsa, bunları yapmak zorundasın." şeklinde konuştu.

"Adımın Süper Lig kulüpleriyle anılması beni mutlu ediyor"

Çağlar Şahin Akbaba, transferde adının Süper Lig kulüpleriyle anılmasından memnuniyet duyduğunu belirtti.

Bu durumu, gösterdiği performansın bir karşılığı olarak gördüğünü vurgulayan Çağlar, şu anda sadece Bursaspor'un başarısına odaklandığını ifade etti.

"Transfer haberlerini duymak, adımın Süper Lig kulüpleriyle anılması beni mutlu ediyor." diyen oyuncu, "Menajerim Cenk Tekelioğlu, tekliflerin gelmesinin doğal olduğunu söylüyor. Ancak ben menajerime de başkanım Mesut Mestan'a da kalan 6 maça odaklandığımı, başka bir şeyle uğraşmak istemediğimi söyledim. Bu 6 maçta en iyi skorları alıp, Bursaspor'u hakettiği yere çıkarmak için elimden geleni yapacağız. Şu anki tek düşüncem o. Sezon bittikten sonra başkanımla, menajerimle oturup konuşuruz. Her iki tarafın menfaati için de gerekli her şey yapılır diye düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

"İbrahim hocanın kalitesi tartışılmaz"

Yeşil-beyazlı kaleci, teknik direktör İbrahim Üzülmez'i çok başarılı bulduğunu dile getirdi.

Üzülmez'in 2 sene üst üste TFF 1. Lig'de şampiyon olduğunu hatırlatan genç file bekçisi, "İbrahim hocanın kalitesi tartışılmaz. Onunla ilk kez Elazığspor'da çalışmıştım. Onun ilk teknik direktörlük tecrübesiydi. Orada zaten karakteri ve kişiliği belliydi. Bizi çok iyi temsil etti. Şimdi Bursa'da da beraberiz. O da şu anda çok iyi performans sergiliyor. İnşallah başarılarına üçüncü şampiyonluğu ekleyecek. Hem biz hem de o hedefine ulaşmış olacak." açıklamasını yaptı.

Kaynak: AA